Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Stephan Pastis

Timi Promašaj : Pogledajte što ste učinili

  • Nakladnik: Profil
  • 03/2015.
  • 288 str., meki uvez
  • ISBN 9789533134031
  • Cijena: 10.49 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

On se ne voli pozivati na svoj ugled. Odavati da je on ovaj tip: Timi Promašaj, osnivač, predsjednik i izvršni direktor najbolje detektivske agencije u gradu, a možda i u državi.

I uskoro će riješiti najveći slučaj u svojoj generaciji: školsko natjecanje u traženju ukradena globusa. To mu je prilika da kući donese 500 kuna koje će mu jamačno osigurati cijelu budućnost. No netko očito pokušava izigrati sustav. Namjestiti ga. Preveslati. Prevariti. Uz nepouzdanu pomoć Totalke, svog lijenog partnera koji je sjeverni medvjed, te bezizglednog novog saveznika, ekscentrične pratete Šupljače, Timi Promašaj stoga mora pronaći način da spriječi te smicalice. Da pobijedi tu nepravdu.


"Timi Promašaj 1: Pogreške se događaju" objavljen je u više od 30 zemalja i samo u Americi prodan u više od 350 000 primjeraka. Na listi najprodavanijih naslova New York Timesa nalazio se duže od pet mjeseci, a Amazon je knjigu proglasio jednom od najboljih u 2013.


***

Stephan Pastis pravnik je po zanimanju te tvorac stripa "Bisere pred svinje" (Pearls before swine), koji se objavljuje u 650 časopisa u Americi i koji je dobio nagradu Udruženja američkih strip-crtača za najbolji strip u časopisu 2003. i 2006. godine. Kolekcija tog stripa objavljena u knjizi Larry in Wonderland bila je na prvom mjestu najprodavanijih naslova New York Timesa. Ovaj roman prepoznatljivog humora i popraćen istim takvim ilustracijama prva mu je dječja knjiga. Živi u sjevernoj Kaliforniji.

 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –