Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Rosie Kugli

Tajna prijateljice noći

  • Nakladnik: Profil
  • 04/2015.
  • 308 str., meki uvez
  • ISBN 9789533134086
  • Cijena: 10.49 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Nalazeći uzor u najvećim spisateljicama ljubavnih romana autorica zorno prikazuje svoje likove vodeći ih kroz životne drame i secirajući intimne scene, izdižući ljubavnu strast na razinu osnovnog pokretača radnje. Njezin energičan, duhovit i pomalo ciničan stil publika poznaje iz popularnih, peckavih kolumni o muško-ženskim odnosima i nagrađivanih ljubavnih priča.

Autoričin žanrovski prvijenac prati sudbinu lijepe Nuše, od rođenja do finala u sudnici. Nuša je naizgled otporna na sve zamke života u polusvijetu, osim na jednu – ljubav. Slabost koju priznaje u ljubavnom zagrljaju skupo plaća, stoga odlučuje sama snositi posljedice svog izbora i čuvati tajnu kako bi zaštitila one koje voli.

Ljubav je za naivne – poučila je mladu Nušu iskusna gospođa Lily, ali mlada djevojka, nemoćna oduprijeti se sili koja pokreće svijet, prekršit će to pravilo. Dok na optuženičkoj klupi čeka presudu, sigurna je da ima najboljeg odvjetnika koji će je zaštititi i najveću tajnu koju ne smije priznati...



***

Rosie Kugli autorica dječjih knjiga koja piše i za odrasle. Ljubavne romane objavljuje u ženskim časopisima i na portalima. Njezin tzv. antiljubić "Moderna bajka“ postao je sinonim romana neočekivanog i drugačijeg kraja, dok je priča iz života, "Kad ti život donese limune, ti zatraži tekilu i sol“ pobijedila na natječaju "Recepti za sreću“. Kratkom ljubavnom pričom "Ljubovca Ozlja“ osvojila je nagradu "Stjepko Težak“. 

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –