Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Mary Novosel

Anticelulitna (r)evolucija

  • Nakladnik: Hena com
  • 05/2015.
  • 172 str., meki uvez
  • ISBN 9789532591026
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

"Anticelulitna (r)evolucija" približava ženama problematiku celulita na jedan posve novi način – predstavljajući ga kao indikator nepravilnog rada tijela na više razina: od fizičke i mentalne pa do duhovne i emotivne.

Autorica Mary Novosel je na pristupačan, ponekad čak i šaljiv način, uz brojne recepte i preporuke, u ovaj nezaobilazni priručnik o celulitu uključila i niz zanimljivih podataka o anatomiji, ali i brojnim faktorima koji utječu na celulit. Također su opisane i anticelulitne namirnice, recepti i dodaci prehrani, prirodni "uradi sam“, ali i tretmani koji se provode u kozmetičkim salonima i beauty klinikama. Nije izostavljen ni segment kretanja i provođenja tehnika za smanjenje stresa.

 

Celulit i anatomija

Bez obzira koji dio tijela "napao“ – trbuh, stražnjicu, kukove, bedra ili nadlaktice – celulit je uvijek nakupina čvrsto uraslog masnog tkiva koje izgleda poput narančine kore, a sastoji se od masnoće, toksina i vode. Nije bolest, ne ovisi o debljini i njegovo uklanjanje ne ovisi isključivo o dijetama što ga, morate priznati, čini zahtjevnim izazovom.

 

Program za gubljenje celulita

S obzirom da je nastanak celulita povezan uz način života, nasljedne faktore, prehranu, misli pa čak i duhovne spoznaje celulit je najbolje napasti s više fronti: kretanjem, beauty tretmanima, anticelulitnom prehranom i dodacima prehrani te provođenjem tehnika opuštanja i meditacije.

 

Anticelulitni način prehrane i recepti

Dva načina na koja možete kombinirati svoju prehranu – prvi je slaganje hrane prema obrocima: doručak, užina, ručak, večera i slatke varalice, a drugi način daje primjere pripremanja hrane po danima. Uz mnoštvo savjeta i zanimljivosti o anticelulitnim namirnicama, vaša anticelulitna i prvenstveno zdrava prehrana bi napokon mogla čak postati i zabavna.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Anticelulitna (r)evolucija - Mary Novosel –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –