Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Christiane Northrup

Boginje ne stare : Tajni recept za blistavost, vitalnost i radost

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Aleksandra Barlović
  • 10/2015.
  • 384 str., meki uvez
  • ISBN 9789532573244
  • Cijena: 20.57 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Nova knjiga autorice svevremenskog klasika "Žensko tijelo, ženska mudrost".

Knjiga "Boginje ne stare" namijenjena je ženama svih dobi koje uživaju u životu i žele iskusiti kako život može biti još i bolji. Godine možemo dočekivati s užitkom, a ne užasavati se promjena i očekivati propadanje. Odbacite zablude o starenju, otkrijte što sve s godinama može poći po dobru u tijelu te kako ostvariti ravnotežu i zdravlje bez obzira na dob i trenutno zdravstveno stanje.

„Nisam željela napisati knjigu o zdravlju koja će žene uplašiti u pogledu starenja i uputiti ih kako da se pripreme za sve strahote koje bi im se mogle dogoditi: od bolesti dojki do bolesti srca i maternice. Nisam željela secirati žensko tijelo na komadiće i reći ženama neka se pridržavaju ovih deset savjeta kako im se određeni komadić ili cijeli sustav ne bi raspao. Takav sam pristup zdravlju odavno prerasla. Ako želite specifičan savjet o tome kako imati zdrave grudi, kako hraniti tijelo dobrom, zdravom hranom i kako izgledati sjajno iz godine u godinu, sve to pronaći ćete u ovoj knjizi. Pronaći ćete i zamisli koje će vas potaknuti da odustanete od zabluda o ženama i našemu međusobnom odnosu te o našemu odnosu prema vlastitom tijelu i Zemlji – zabluda koje su žene usvojile i zbog kojih stare.”

Christiane Northrup

„I eto vas na raskrižju na kojem morate odlučiti kakav će vaš život biti u nadolazećim godinama. Hoćete li starjeti s užitkom ili propadati? Hoćete li se i dalje držati stare paradigme borbe s tijelom kako biste ga prisilili na poslušnost? Hoćete li i dalje tuđim potrebama davati prednost pred svojima i uzimati “gorivo” u obliku prerađene hrane, šećera, kofeina, tjeskobe i čiste snage volje? Ili ćete sići s puta koji vodi u bolest, krhkost i slabiju kvalitetu života te

Christiane Northrup

Christiane Northrup, dr. med., licencirana ginekologinja, nekadašnja klinička docentica ginekologije i porodništva na Medicinskom koledžu Sveučilišta Vermonta, pionirka je na području ženskog zdravlja. U svojim knjigama nudi novo shvaćanje i postizanje zdravlja koje je promijenilo život mnogim ženama diljem svijeta. Njezine svjetske uspješnice "Žensko tijelo, ženska mudrost", "Mudrost menopauze" i "Mudrost majčinstva" postale su klasici i nezaobilazno referentno, ali i nadahnjujuće štivo koje poziva žene da se ne daju zastrašiti negativnim stavom društva, medicine i kulturne uvjetovanosti, nego da osluškuju svoje tijelo, svoje potrebe i želje i uzmu svoju sreću u vlastite ruke. Vodeća je zagovornica medicine koja prihvaća jedinstvo uma, tijela, emocija i duha.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –