Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Marija Toth-Zvonarek

Sunčanom stranom

  • Nakladnik: Redak
  • 11/2014.
  • 128 str., meki uvez
  • ISBN 9789533361475
  • Cijena: 9.16 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Sunčana strana nije mjesto - ona je stanje duha. Možemo je otkriti i u oblačnim danima, dugim noćima. Kada je i ne vidimo, tješi pomisao da je ovdje. Uvijek prisutna.

Iz invalidskih kolica do djetinjstva šetnja vodi sunčanom stranom – uz drage prolaznike, prijatelje i pokojeg krznatog ili pernatog stvora. Ovaj živopisan kolaž sjećanja obasjan je svjetlom spoznaje da je čaša uvijek napola puna, da svaka priča zaslužuje biti ispričana, da je svaki, pa i sporedan lik u predstavi života, dovoljno važan da ga se ne zaboravi.

Marija Toth-Zvonarek je rođena i odrasla u Zagrebu, u Palmotićevoj ulici, gdje živi i danas. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu. Voli ljude, životinje, voli Otok i brezu pred svojim balkonom. Piše oduvijek, a ovo joj je prva objavljena zbirka priča. Vjerojatno ne i posljednja.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –