Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Federico Moccia

Oprosti, ali ti jesi moja ljubav

  • Nakladnik: Hena com
  • Prijevod: Mirna Čubranić
  • 02/2016.
  • 560 str., meki uvez
  • ISBN 9789532591231
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Moccia nam još jednom donosi priču o nedozvoljenoj ljubavi. Ovoga puta pratimo uzbudljivu ljubavnu priču dvoje naizgled nespojivih ljudi. On je odrastao čovjek. Ona tek treba odrasti. On ima 37 godina, a ona 17. Nakon fatalnoga upoznavanja prilikom nesreće, ono što će uslijediti postaje neizbježno. Je li to doista ljubav?

Mogu li Alessandro i Niki opravdati svoju zaljubljenost? Dvoje ljudi između kojih se ispriječilo 20 godina ipak odlučuju pokušati izboriti se za svoje mjesto pod suncem i pronaći svoju sreću. No može li nemoguća i nerazumna ljubav zaista sve pobijediti?

Federico Moccia napisao je dirljivu i snažnu priču sa svevremenskom temom zabranjene ljubavi – temom koja oduvijek intrigira i privlači pažnju. Situacija je to sa samo dva moguća ishoda – ili će ljubav pokazati da je jača od prepreka, pa i jaza u godinama i osude okoline, ili će se ispostaviti da je to veza otpočetka osuđena na propast. 

Federico Moccia rođen je u Rimu 1963. godine. Radi za film kao scenarist i za televiziju kao autor tekstova za velike produkcije zabavnog programa. S "Tri metra iznad neba", svojim prvim romanom, osvojio je nagradu Torre di Castruccio za književnu prozu 2004., i nagradu Insula Romana 2004. Nakon ogromnog uspjeha prvog romana, koji je prodan u milijunskim nakladama i preveden na brojne jezike, uslijedili su i drugi jednako uspješni: "Ho voglia di te", 2006.; "Scusa ma ti chiamo amore", "Cercasi Niki dispertamente" i "La passeggiata", 2007.; "Amore 14", 2008. te "Scusa ma ti voglio sposare", 2009. Knjige Federica Moccie prevedene su na više od petnaest jezika.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –