Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Judith Rodriguez

Prirodna i zdrava prehrana : Jedite zdravo, osjećajte se bolje

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Andrea Pongrac
  • 01/2015.
  • 144 str., meki uvez
  • ISBN 9789531418409
  • Cijena: 15.79 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Ovaj je priručnik skup najvažnijih spoznaja o prehrani, ali ne o još jednom obliku prehrane ili dijete, nego je niz zdravorazumskih savjeta o prehrani i životnom stilu primjenjivih svakodnevno i u svim okolnostima.

Priručnik je napisala dr. Judith Rodriguez, dipl. dijetetičarka i nutricionistica, u suradnji s timom predanih stručnjaka želeći vam pokazati da je za uspostavu nadzora nad vlastitom tjelesnom masom i zdravljem ključno poduzeti niz malih i lako primjenjivih koraka u svakodnevnom životu. Bez obzira na to tražite li pomoć pri planiranju objeda, naputke o tome kako upućeno kupovati namirnice ili naručivati zdravija jela u restoranu, ili pak inovativne savjete o tjelovježbi kod kuće, ovaj priručnik ponudit će vam niz korisnih rješenja koja ćete moći smjesta primijeniti.

Priručnik "Prirodna i zdrava prehrana" pomoći će vam da sagledate sve aspekte svojeg stila života i učinite ga zdravijim provodeći pozitivne promjene. Poduzimajući sitne ali bitne korake kod kuće i na radnomu mjestu, učeći kako ustrajati u ostvarivanju ciljeva pri najvećim iskušenjima, domoći ćete se potrebnih spoznaja i motivacije kako biste bili i ostali zdravi i u formi.

S obzirom na to da su upravo najmanji koraci ključni za uspjeh na duge staze, ovdje ćete pronaći mnogo stručnih naputaka i savjeta koji će vas uputiti u pravom smjeru. Uz to, ako imate posebne prehrambene potrebe, pomoći ćemo vam da osmislite odgovarajući i zdrav način prehrane. S druge strane, planirate li promjenom prehrane pokrenuti promjenu životnog stila, obvezno proučite tablicu s različitim vrstama prehrane i njihovim prednostima i manama kako biste provjerili donosite li razboritu odluku od koje će vaše zdravlje dugoročno uistinu profitirati.

Usvojite, stoga, logične i jednostavne savjete i primijenite prijeko potrebne naputke, upute i tajne stručnjaka kako biste smanjili unos kalorija, uspješno se borili protiv masnoća i ostali u formi cijeli život.

Dr. Judith Rodriguez, dipl. dijetetičarka i nutricionistica, predstojnica Katedre za prehranu i dijetetiku na Sveučilištu sjeverne Floride, posjeduje diplome iz područja nutricionizma i kulturalne / nutricionističke antropologije i više od 30 godina bavi se poučavanjem. Autorica je djela "The Latino Food Lover’s Glossary" (Pojmovnik za obožavatelje latinoameričke hrane) i "The Diet Selector" (Kako odbrati pravi oblik prehrane) i bivša predsjedateljica Akademije nutricionista i dijetetičara (Academy of Nutrition and Dietetics).

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –