Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Lori Nelson Spielman

Sve što sam željela

  • Nakladnik: Fokus komunikacije
  • Prijevod: Divina Marion
  • 03/2016.
  • 356 str., meki uvez
  • ISBN 9789533490137
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

U prvom romanu Lori Nelson Spielman "Sve što sam željela" – savršenom za ljubitelje Cecelije Ahern i Jojo Moyes – jedna se žena sprema zaokružiti stari popis životnih ciljeva koji je sastavila još u djetinjstvu, a ti je cjeloživotni snovi onda vode putem kojem se nipošto nije nadala.

1. Otići u Pariz
2. Imati dijete, možda i dvoje
3. Zaljubiti se

Brett Bohlinger kao da ima sve: dobro plaćen posao, prostrano potkrovlje, neodoljivo zgodnog dečka. Sve u svemu, život joj je bajka. To jest, sve dok joj ne premine voljena majka, ostavljajući za sobom oporuku u kojoj je naveden veliki uvjet: da bi dobila nasljedstvo, Brett najprije mora zaokružiti popis životnih ciljeva koje je zapisala još kao naivna četrnaestogodišnjakinja.

Duboko ojađena, Brett nikako ne shvaća smisao majčine odluke – njezini snovi iz djetinjstva ni izdaleka ne nalikuju ambicijama koje je pokreću s trideset četiri godine. Neki se čine i nemogućima.

Kako bi uopće mogla ostvariti odnos s ocem koji je umro prije sedam godina? Drugi pak, kao Postati strašno dobra nastavnica, od nje će zahtijevati da iz temelja preokrene cijelu svoju budućnost. I dok Brett, u potrazi za tinejdžerskim snovima, nevoljko kreće na zbunjujuće putovanje, jedno joj postaje jasno.

Ponekad se najslađi darovi u životu nalaze na najneočekivanijim mjestima.

Lori Nelson Spielman, bivša logopedica i stručna školska savjetnica, trenutačno radi kao kućna nastavnica u jednom siromašnom školskom okrugu. Uz roman "Sve što sam željela" (The life list, 2013) koji je preveden u trideset zemalja, objavila je i roman "Sweet Forgiveness" (2015). Živi u Michiganu s mužem i vrlo razmaženom mačkom.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –