Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Juliet Madison

Oboji svoje snove : Kreativni meditativni dnevnik-bojanka s afirmacijama za osobni razvoj

  • Nakladnik: Planetopija
  • 07/2016.
  • 204 str., meki uvez
  • ISBN 9789532573473
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Svaka od 100 meditativnih ilustracija u ovoj knjizi  posvećena je važnom pojmu  - primjerice ljubav, hrabrost, spokoj - koji će vas potaknuti da budete osoba kakva želite biti. Osim bojenja, dodatne aktivnosti kao što su vođene meditacije, afirmacije i vježbe pozornosti na svakoj stranici vodit će vas u promišljanju vašeg života i svega što vas vodi korak bliže ostvarenju vaših želja i snova.

Uzmite bojice u ruke i odaberite pojam na kojeg se prvo želite usredotočiti. Pronađite stranicu s tim pojmom i crtanjem prizovite pozitivno iskustvo koje želite doživjeti u životu –  uspjeh, romantiku, samopouzdanje, smirenje, zdravlje, očaranost, putovanje, privrženost,  fluidnost,  srodnu dušu... Izbor je doista velik!

Dok budete bojili, neka vas ponese moć riječi, boja, linija i pozitivnih misli, jer "Oboji svoje snove", više je od bojanke!

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –