Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Christopher Corr

Duboko u šumi : Narodna priča

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Nataša Ozmec
  • 09/2016.
  • 32 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789532573435
  • Cijena: 12.61 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Duboko u šumi stoji bijelo obojena drvena kućica s devet krasnih prozora i crvenim ulaznim vratima, i čeka svoje stanare. Kada jedan mišić zaključi da će to biti savršen dom, dođu i ostale šumske životinje – pa i veliki medo. No, hoće li medo uspjeti popraviti stvar kad se njihova kuća treskom sruši?

Ova bajkovita ruska narodna priča namijenjena je najmlađima – zbog svoje jednostavne pozitivne poruke, djeci bliskih životinjskih likova i ponavljanja melodičnog teksta koji će lako zadržati njihovu pozornost. Usto je čarobno ilustrirana jarkim, intenzivnim, a ipak nježnim bojama koje će djecu na živopisan način uvesti u neobičan šumski svijet u kojem su sve životinje, od vrijednog mišića do nesmotrenog mede otkrile radost i snagu zajedništva.

Christopher Corr živi u Londonu. Grafiku, ilustraciju i slikarstvo studirao je u Manchesteru pa u Londonu na Royal Collegeu. Najčešće se koristi tehnikom gvaša na ručno izrađenom papiru, a posebnu pažnju poklanja bojama i tome kako emotivno utječu na ljude. Voli putovanja i arhitekturu odakle crpi inspiraciju.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –