Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Mira Kelley

Prošli životi i paralelne stvarnosti : Reinkarnacija, odnosi, ozdravljenje i preobrazba

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Aleksandra Barlović
  • 10/2016.
  • 264 str., meki uvez
  • ISBN 9789532573497
  • Cijena: 17.92 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Stručnjakinja za regresiju Mira Kelley u knjizi "Prošli životi i paralelne stvarnosti" iznosi svoja iskustva s regresijom, osobne i priče svojih klijenata kroz transkripcije seansi te vježbe pomoću kojih i sami možemo zaroniti dublje u sebe.

Istraživanje prošlih života može nam pomoći da promijenimo svoju stvarnost i riješimo razne zdravstvene tegobe, emocionalne i druge probleme. Mira Kelley govori o tome kako se u bilo kojem trenutku možemo povezati sa svojim Višim Jastvom, zašto je važno oprostiti, zašto imamo pravo voljeti sebe te kako nas Univerzum uvijek podupire, s ljubavlju i bezuvjetno.

Radom na prošlosti moguće je iscijeliti sadašnjost jer, sa stajališta duše, svi naši sadašnji, prošli i budući životi postoje istodobno u istom trenutku – sada. To iskustvo danas podupire i znanost, koja sve više istražuje paralelne stvarnosti.

Mira Kelley odrasla je u Bugarskoj, gdje je u trinaestoj godini doživjela moćno iskustvo regresije. Slijedeći intuiciju s velikom je hrabrošću krenula na studij u SAD gdje je završila pravni fakultet i zaposlila se kao korporativna pravnica u velikoj tvrtki u New Yorku. Bolno fizičko stanje navelo ju je da se vrati regresiji koja joj je pomogla da doživi trenutno emocionalno i fizičko iscjeljenje. Potaknuta tim iskustvom danas vodi druge kroz regresiju pomažući im da preobraze svoj život – pronađu partnera, svoj cilj, karijeru, ozdravljenje, duboke uvide. Priče s njezinih seansi objavljene su u knjigama "Wishes Fulfilled" (Ispunjene želje) dr. Wayne W. Dyera i "Čuda se događaj"u Briana L. Weissa, a mogu se pročitati i na portalu Oprah.com.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Mira Kelley: Beyond Past Lives –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –