Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ruth Ware

U mračnoj, mračnoj šumi

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • 10/2016.
  • 328 str., meki uvez
  • ISBN 9789531420471
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Nora je povučena spisateljica kriminalističkih romana. Kada ju prijateljica iz srednje škole, Claire, koju dugo nije vidjela, pozove na djevojačku večer, Nora nerado pristaje. Društvo će provesti vikend u pomalo jezovitoj staklenoj kući usred guste šume. Međutim, Nora se dva dana kasnije budi u bolnici – ozlijeđena i s amnezijom.

Polako se prisjećajući događaja proteklog vikenda, Nora shvaća da se je dogodilo nešto strašno…Pokušavajući povezati djeliće svojega sjećanja, otkriva zastrašujuće tajne i laži… Shvaća da je jedini put iz mraka prema istini suočiti se sa sobom i svojom prošlosti… No, hoće li u tome uspjeti ili će i ona postati žrtvom mračne, mračne šume?

 

"U mračnoj, mračnoj šumi" prvi je roman britanske spisateljice Ruth Ware, koji je odmah po objavljivanju dospio na prva mjesta ljestvica čitanosti časopisa Sunday Times, New York Times i USA Today te su ga kritičari i publika jednoglasno proglasili za jednu od najboljih knjiga 2015. godine.

Roman je istovremeno i napet i jezovit, a uskoro će prema ovom romanu snimati visokobudžetni film.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –