Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Tosha Silver

Molitve za one koji žude za promjenom

  • Nakladnik: Planetopija
  • Prijevod: Nika Antunac
  • 05/2017.
  • 270 str., meki uvez
  • ISBN 9789532573626
  • Cijena: 16.59 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Knjiga Toshe Silver će vam pokazati kako da se od osobe koju kontrolira ego, preobrazite u osobu kroz Božansko može teći s lakoćom. Knjiga "Molitve za one koji žude za promjenom", osim što govori o tome što se može dogoditi kada dopustite Božanskom da preuzme kormilo, u najrazličitijim situacijama - od posla i financija do ljubavi i samopouzdanja - nudi i alat pomoću kojega to može postati vaša dnevna praksa. Zbirka priča i molitvi koje će vam pomoći da otvorite svoje srce ljubavi, čak i kad vam je teško te tako postati vaš duhovni vodič prepun radosti. 

Evo kako izgleda primjer priče i molitve iz knjige:

*

Promijeni me, Voljeno Božansko,

u osobu koja može slobodno primati i davati.

Neka sjajno svijetliš unutar moga bića.


*

Promijeni me, Voljeno Božansko, u osobu koja

se uvijek sjeća svoga istinskog identiteta:

bezgranične Svjetlosti i Ljubavi. Dopusti da

poznajem sebe kao čistu svjesnost. Probudi me

iz ovog mjesečarenja i vjerovanja

da sam “samo” ljudsko biće.

Tvoja sam. Ti si moj. Jedno smo.

Tosha Silver diplomirala je književnost na sveučilištu Yale, ali se pritom nepovratno zaljubila u metafiziku i jogističku filozofiju. Već 30 godina podučava ljude diljem svijeta kako da se usklade s Božanskom ljubavlju. Prije ove knjige objavila je "Outrages Openness" (Šokantna otvorenost), a svoje ideje prenosi kroz online program nazvan "Living Outrageous Openness: Think Like a Goddess" (Živeći šokantno otvoreno: razmišljaj kao boginja). Živi u okolici San Francisca.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –