Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Miroslav Tuđman

Vrijeme krivokletnika

  • Nakladnik: Dereta
  • 06/2006.
  • 470 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9539989981
  • Cijena: 26.28 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
U ovoj knjizi autor nepobitnim argumentima dokazuje da je Stjepan Mesić lažno svjedočio u Haagu, da je svjesno, a ne samo iz nekompetentnosti i neznanja, govorio krupne neistine.
Dakle, prof. dr. Miroslav Tuđman, navodeći vjerodostojne dokumente i činjenice, dokazuje da je drugi hrvatski predsjednik Stjepan Mesić krivokletnik, i to dvostruki krivokletnik - krivokletnik na Sudu, jer je svjesno govorio neistine, i krivokletnik kao političar i dužnosnik, jer je, suprotno zakletvi da će poštivati Ustav i zakone Hrvatske i pridonositi ostvarivanju i zaštiti nacionalnih i državnih interesa, ustvari doprinio destruiranju i lažnom optuživanju Hrvatske za ono za što nije kriva.

Knjiga je pisana na znanstven način ali jednostavno, pregledno i čitljivo kao da se radi o krimiću. Autor je, dakle, ne samo za znanstvenike nego i za neinformiranog običnog čovjeka, razumljivo izložio punu istinu i razotkrio što se krije iza tzv. radikalne detuđmanizacije i zbog čega su danas u Hrvatskoj na cijeni krivokletnici a ne ljudi koji govore za istinu, bore se za istinu i djeluju na temelju istine, bez obzira na to hoće li osobno dobro ili loše proći....

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –