Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Dan Brown

Digitalna tvrđava

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • Prijevod: Petar Vujačić
  • 08/2007.
  • 366 str., meki uvez
  • ISBN 9789532017298
  • Cijena: 10.49 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Novo izdanje (prvo u izdanju V.B.Z.) romana "Digitalna tvrđava" Dana Browna, autora "Da Vincijeva koda" i "Anđela i demona", koji i ovaj put neće iznevjeriti očekivanja s ovim uzbudljivim trilerom o informatičkom terorizmu.

Kad se neuništivi stroj za dekodiranje u vlasništvu Nacionalne sigurnosne agencije susretne s tajanstvenim kodom koji ne može razbiti, Agencija poziva u pomoć svoju glavnu kriptografkinju Susan Fletcher, nadarenu i prelijepu matematičarku. Ono što ona bude otkrila, potrest će centre moći. NSA iznenada postaje žrtvom ucjene, ne oružane nego putem koda koji je toliko kompleksan da njegovo objavljivanje može onesposobiti cijelu obavještajnu službu SAD-a. br>
Uvučena u opasan vrtlog mračnih tajni i podlih laži, Susan Fletcher bori se za spas Agencije u koju vjeruje. Izdana od svih, polako shvaća kako se ne bori samo za svoju domovinu nego i za vlastiti život, a na kraju i za život čovjeka kojeg voli.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –