Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Linda Howard

Pod krinkom noći

  • Nakladnik: Naklada Uliks
  • Prijevod: Katarina Travašić
  • 03/2008.
  • 323 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789537306229
  • Cijena: 25.22 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
U malom ruralnom gradiću Cate Nightingale živi mirno sa svojim četverogodišnjim blizancima.

Jednoga jutra jedini gost pansiona neobjašnjivo nestaje ostavljajući sve stvari za sobom. Nekoliko dana kasnije Cate je zapanjena kada je napadnu naoružani muškarci i zahtijevaju stvari nestaloga gosta. Strahujući za živote svoje djece, Cate pristane surađivati sve dok Calvin ne spasi stvar i izbaci uljeze.

Međutim, noća mora tek počinje.

Cate, Calvin i svi ostali stanovnici postaju taoci, odsječeni od svijeta i bez ikakvog načina da pozovu pomoć. Napetost raste, a Cate i Calvin nemaju izbora - moraju se boriti protiv svojih neprijatelja pod krinkom noći. I dok se povučeni Calvin pretvara u neustrašivog zaštitnika, Cate kreće u najveći izazov svoga života... i odlazi u samo srce opasnosti.

***

Linda Howard je nagrađivana autorica mnogih uspješnica New York Timesa, među kojima su «Ne plači više», «Poljubi me dok spavam», «Ljubomora», «Umrijeti i ugoditi», «Pod krinkom noći», «Karike zločina», «Bliska opasnost», «Svi kraljičini ljudi», «Sada je vidiš», «Ubij i reci» i «Sin jutra». Živi u Alabami, SAD, sa svojim suprugom i dva zlatna retrivera.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –