Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Guillaume Musso

Hoćeš li biti tu?

  • Nakladnik: Ibis grafika
  • Prijevod: Ivana Barišić
  • 12/2008.
  • 248 str., meki uvez
  • ISBN 9789536927456
  • Cijena: 12.61 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Roman "Hoćeš li biti tu?" priča je o vječnoj temi: što bismo učinili kada bismo se vratili u prošlost i možda mogli promijeniti svoju sudbinu. Vodeći nas majstorski kroz živote svojih glavnih likova, Musso plete priču smještenu dijelom na ulice San Francisca, a dijelom u Floridu.

lnače uspješan liječnik Elliot Cooper nalazi se u naizgled bezizlaznoj životnoj situaciji - boluje od neizlječive bolesti i svjestan je da mu se bliži kraj. Kada je u humanitarnoj misiji u Kambodži požrtvovnošću i humanošću stekao povjerenje i zahvalnost jednog starijeg stanovnika, ovaj mu je kao znak zahvalnosti poklonio bočicu s pilulama pomoću kojih se Eliot mogao vratiti u prošlost.

Isprobavši prvu pilulu Elliot je isprva mislio da se radi o nekom halucinogenom sredstvu, no prošlost i sadašnjost počinju se uskoro ispreplitati na uzbudljiv način. Elliot sreće i svoju davno umrlu ljubav i dolazi u iskušenje da mijenja sudbinu - svoju, svojih prijatelja, a time i svijeta u cjelini.

Čitajući knjigu naći ćete se u labirintu izmiješanog vremensko-prostornog kontinuuma, kroz koji će vas Musso provesti rukom sigurnog kormilara.

Guillaume Musso, jedan od najprodavanijih suvremenih francuskih pisaca, rođen je 1974. u gradu Antibes na Azurnoj obali. Već svojim prvim romanom, trilerom „Skidamarink“ (2001.) osvojio je francusko tržište a njegovi su romani prevedeni na 36 jezika i prodani u više od 19 milijuna primjeraka. Kao mlad, otišao je u New York i radio razne poslove, zatim se vratio u Francusku i završio studij ekonomije koju i predaje u školi. Nakon prometne nesreće koju je doživio, Mussoa je zaintrigiralo iskustvo bliske smrti i u svojim romanima često preispituje nedokučive igre sudbine.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –