Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Arthur Agatston

Intenzivna South beach dijeta : (Ubrzajte metabolizam)

  • Nakladnik: Profil
  • 04/2009.
  • 311 str., meki uvez
  • ISBN 9789531209755
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
"Intenzivna South Beach dijeta" novi je svjetski bestseler poznatog američkog kardiologa i autora dr. Arthura Agatstona i mr. Josepha Signorille. "Intenzivna South beach dijeta" nastavak je na knjige "South Beach dijeta" (2003.) i "Kuharica South Beach dijete" (2005.) te donosi savjete za još uspješiji gubitak kilograma i trajno zadržavanje vitkosti i vitalnosti.

Otkako se pojavila 2003. godine "South beach dijeta" promjenila je američki način prehrane. Prodana je u više od 8,7 milijuna primjeraka, te bila bestseler 90 dana prema listi New York Timesa. South Beach dijeta omogućuje zasitne obroke, barem dva dnevna međuobroka, a povremeno i desert, što potpuno otklanja osjećaj gladi.

Intenzivni South beach program omogućuje još bolje rezultate dijete, ubrzavanje metabolizma i prevladavanje frustracije zbog platoa u gubljenju kilograma. Kao što su se uvjerili milijuni širom svijeta, South Beach dijeta više je od dijete. To je zdraviji i sretniji način života.

***

Dr. Arthur Agatston
izvanredni je profesor medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Miamiju i autor više od 100 znanstvenih djela, kao i cijenjenih radova objavljenih u medicinskim časopisima kao što su New England Journal of Medicine i American Journal of Cardiology. Gostovao je u emisijama nekoliko TV-mreža, među kojima su Good morning America i CNN. U američkim medijima dr. Agatston je poznat kao ugledan stručnjak za srce i prehranu. Član je odbora Američkog kardiološkog fakulteta te Društva za snimanje arterioskleroze.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –