Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Stribor Erega

Što banke ne žele da znate : Priručnik za osobne financije

  • Nakladnik: Profil
  • 10/2009.
  • 210 str., meki uvez
  • ISBN 9789537701338
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Velik dio nepovjerenja prema bankama i ostalim financijskim institucijama proizlazi iz nedovoljnog znanja o proizvodima i uslugama koje nam one nude, stoga je cilj ove knjige rasvijetliti tu temu osobama koje se inače ne bave financijama – napomenuo je autor Stribor Erega u uvodu knjige "Što banke ne žele da znate".

Kako se izvući iz dugova, voditi kućno knjigovodstvo, kako ulagati i sačuvati vrijednost novca, uštedjeti za mirovinu, i, dakako, kako postići blagostanje – pitanja su na koja odgovara ovaj jednostavan i zabavan, ali vrlo informativan priručnik s naznakom: „siguran izlaz iz recesije“.

Slični priručnici uobičajeni su na zapadnim tržištima, dok se kod nas tek procjenjuje njihova dobronamjernost. Recenzenti, financijski stručnjaci Dragan Munjiza i Denis Fudurić slažu kako je takav priručnik ne samo potreban, već i nužan u sve široj i složenijoj ponudi financijskih usluga, dok pritisak na potrošnju iznad vlastitih mogućnosti sve više raste.

***

Stribor Erega rođen je 1972. godine u Zagrebu. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Pohađao je ATTF Warszaw - private banking and wealth management, te brojne stručne i specijalističke seminare iz područja bankarstva te tržišta kapitala. Radio je u Privrednoj banci Zagreb i u Hrvatskoj poštanskoj banci. Od studenoga 2006. zaposlen je u InterInvestu.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –