Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Steve Harvey

Ponašaj se kao dama, misli kao muškarac

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Jelena Pepelnik
  • 10/2009.
  • 184 str., meki uvez
  • ISBN 9789537701321
  • Cijena: 15.79 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Zaboravite mitove o muškarcima, sve što vam je rekla majka, što su vam rekle prijateljice, sve savjete iz časopisa i s televizije. U knjizi Stevea Harveya saznat ćete kakvi su muškarci zapravo!

Što muškarac traži od žene, po čemu se razlikuju „muška“ i „ženska“ ljubav, ali i zašto muškarci varaju svoje žene i pet pitanja koja bi žene trebale postaviti muškarcu prije nego što se uvale preko glave - sve to u jednoj knjizi, koju je napisao muškarac kako bi ženama napokon otkrio sve muške tajne. Uz suautoricu Denenu Millner Harvey otkriva što muškarci žele i što istodobno ne žele da znamo jer u tom slučaju ‘’gube igru’’.

Steve Harvey je stand-up komičar i jedan od najpopularnijih američkih radijskih voditelja koji se, razgovarajući sa slušateljicama u svojim kontakt-emisijama, prestao šaliti i odlučio ozbiljno odgovoriti na njihovo najčešće pitanje - kako dobiti ljubav koju žele, trebaju i zaslužuju.

„Muškarci računaju s tim da ćete nastaviti koristiti savjete drugih žena koje ne poznaju muške taktike i muški mentalni sklop, ali iskoristite ovaj praktični priručnik kako biste predvidjele muški plan igre i kontrirale mu nezaustavljivim napadom i obranom.“ - poručuje Harvey.

Knjiga "Ponašaj se kao dama, misli kao muškarac" veliki je ovogodišnji svjetski bestseler, objavljen u 26 zemalja, a autor je već prodao filmska prava i priprema scenarij.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –