Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Audrey Niffenegger

Žena vremenskog putnika

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Dragana Vulić Budanko
  • 11/2009.
  • 416 str., meki uvez
  • ISBN 9789531211581
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Kada Henry upoznaje Clare, njemu je 28, a njoj 20 godina. On je zaneseni knjižničar, a ona prelijepa studentica likovne akademije. činilo mu se da se tada prvi put susreću i upoznaju, no on se pojavljuje u njezinu životu od njezine šeste godine... Ljubavna priča o Henryju i Clare traži odgovor na pitanje može li ljubav biti bezvremenska.

Jer Henry putuje kroz vrijeme, a Clare ne. Henry se zato, kao zarobljenik vremena, iznenada pojavljuje u Clareinu životu i jednako tako iznenada nestaje, uvijek u odgovarajućoj životnoj dobi, ali nesvjestan onoga što se događalo u prijašnjim susretima i životnim epizodama.

Clare, pak, živi u jednosmjernom vremenu i čeka ga, svjesna da se on može pojaviti u bilo kojem trenutku njezina života.

Roman po kojem je snimljen i filmski hit koji osvaja gledatelje diljem svijeta. U glavnim ulogama su Eric Bana i Rachel McAdams.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –