Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Ana Ugarković

Nešto slatko

  • Nakladnik: Profil
  • 11/2009.
  • 200 str., meki uvez
  • ISBN 9789537701802
  • Cijena: 29.07 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Postanite kreativni i maštoviti uz najnoviju knjigu u kojoj najbolja hrvatska kuharica otkriva svoje tajne pripreme ukusnih kolača i ostalih slastica.

Ana fantastično kuha, njezini recepti na televiziji i u kuharicama prepričavaju se i oponašaju. Ali Anini su kolači doista savršeni. Stoga nam je odlučila otkriti svoje tajne pripreme tih divnih slastica, od kolačića do raskošnih torti, od čokoladnih do voćnih.

Ustvari, Ana nam otkriva osnovnu stvar pri izradi kolača: kako postati kreativan u pripremanju slastica jer improvizacija i kreativnost u pripremi slatkiša mogući su kad se svladaju osnovne tehnike i shvati koja je uloga jaja, šećera, brašna ili temperature pećnice te kako svi sastojci reagiraju jedni s drugima.

U ovoj nas knjizi Ana ući upravo tome.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –