Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Alma Premerl Zoko

Alma savjetuje : Knjiga koju svaka žena mora imati kraj ormara

  • Nakladnik: Profil
  • 04/2010.
  • 160 str., meki uvez
  • ISBN 9789533190426
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Sve što ste oduvijek željeli znati o modi, sada imate koga pitati - poručuje Alma Premerl Zoko na koricama knjige "Alma savjetuje". I dokazuje to vrlo zorno - istodobno kao model i kao autorica knjige, riječju i fotografijom pokazuje nam kako izabrati pravu dužinu suknje, kakav nam izrez na majici najbolje pristaje ili kako pravilno odrediti veličinu grudnjaka. Izravno i didaktički, Alma pokazuje koje najčešće pogreške svakodnevno činimo u odijevanju i kako izabrati komad odjeće koji nam pristaje.

Stvorite vlastiti stil, jer moda je prolazna, kaže modna novinarka čije savjete svakodnevno primjenjuje više od 100.000 žena. Boje, krojevi, izrezi, rukavi, širine hlača, krojevi bluza, nakit, modni dodaci i, dakako, cipele i čizme – sve je tu na jednom mjestu u knjizi koja izgleda poput velike modne rubrike s praktičnim savjetima, a nisu izostavljeni čak ni savjeti kako održavati odjeću i pospremiti ormar, kako biste uvijek imali što obući.

Ne namećući modne diktate, Alma upozorava, ali i pokazuje kako izgledati lijepo i zavodljivo, bez obzira na dob ili građu tijela; kako se igrati bojama te da crno ili bijelo ipak nije formula i rješenje za svaku ženu. A kad pročitate savjete za održavanje odjeće, morat ćete se ozbiljno zamisliti. (Branka Vučetić Atletić, ravnateljica učilišta Profokus).

Priručnik "Alma savjetuje" je prvi domaći modni priručnik koji napokon sažima sva modna znanja na jednom mjestu.

***

Alma Premerl Zoko je modna novinarka čije savjete svakodnevno primjenjuje više od 100 000 žena. Završila je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a pohađala je i modnu školu „Profokus“. Punih osam godina radila je u Teni, zatim u Areni, a danas je možete pratiti na Novoj TV u In Magazinu u sklopu kojeg se emitira njena kolumna „Alma savjetuje“. Njene savjete možete pronaći i na web stranici www.modnialmanah.com.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –