Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Andrew Stanway

Tajne intimne masaže : Za ljubavnike

  • Nakladnik: Profil
  • Prijevod: Sanja Klisurić
  • 05/2011.
  • 144 str., meki uvez
  • ISBN 9789533191768
  • Cijena: 19.78 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Erotski užitak, seksualno uzbuđenje, orgazam, duhovnu povezanost i spolni odnos – sve to obećaje knjiga "Tajne intimne masaže" uglednog britanskog psihoterapeuta specijaliziranog za rad s parovima dr. Andrewa Stanwaya. Primjećujući da smo kao kultura postali previše usmjereni na spolni odnos kao glavni način vođenja ljubavi, autor predlaže da erotska masaža postane čin kojim se „gradi ljubav“ i kojim se cijelo tijelo, um i duh, uzdižu iznad prosječnog seksa.

U svijetu u kojem je broj snošaja sve manji zbog umora i stresa oba partnera, intimna masaža pojavljuje se kao spas. Umjesto da se, kao u trci za seksualnim ispunjenjem, sa što manje napora postiže spolno zadovoljstvo, treba uložiti nešto vremena i steći znanja i uvide pomoću koje se može izgraditi nova dimenzija duhovne i emocionalne povezanosti, savjetuje dr. Stanway.

Seks ne treba samo „konzumirati“ i time pretvarati u robu, jer istinski seksualni užitak i uspješna veza rezultat su dugoročnog, zajedničkog rada na nečemu vrijednom, što se ne može kupiti.

Knjiga "Tajne intimne masaže" ne govori o nesebičnoj podređenosti partneru, već o davanju i primanju u kojem oba partnera profitiraju.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –