Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Davor Hrvoj

Jazz Vibrations : Razgovori s jazz glazbenicima

  • Nakladnik: Menart
  • 06/2011.
  • 504 str., meki uvez
  • ISBN 9789535562597
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Nastavak uspješnog izdanja "Jazz Connections" u novoj knjizi Davora Hrvoja otkrit ćete kako je Thelonious Monk dobio prezime Monk, saznati iz prve ruke više o veličini legendarnog vibrafonista Garyja Burtona i zašto Sonny Rollins tvrdi da je jazz uzvišena umjetnička forma, ali i odraz prirode!

Uz zanimljive razgovore (u kojima su sadržane i brojne anegdote) knjiga sadrži i fotografije koje je Davor Hrvoj snimio na koncertima jazz glazbenika koje je intervjuirao.. Toshiko Akiyoshi, Monty Alexander, Terence Blanchard, Randy Brecker, Dee Dee Bridgewater, Regina Carter, Billy Cobham, Kurt Elling, Jim Hall, Roy Hargrove, Dave Holland, Lee Konitz, Wynton Marsalis, Nicholas Payton, Dianne Reeves, Sonny Rollins i Gonzalo Rubalcaba,  još su su neki od šezdesetak  jazz glazbenika s  kojima je autor Davor Hrvoj imao čast raditi intervjue i objaviti ih u knjizi.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –