Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Andrea Pinnington

Kraljica stila : Kreativne aktivnosti

  • Nakladnik: Profil
  • 12/2011.
  • 84 str., meki uvez
  • ISBN 9789533192680
  • Cijena: 11.81 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Velika knjiga kreativnih aktivnosti za sve male kraljice stila i buduće dizajnerice, donosi mnoštvo zanimljivih stranica za bojenje, savjete i trikove za crtanje, zagonetke, labirinte, priče, aktivnosti i igre namijenjene djevojčicama željnih kombiniranja boja, odjeće, frizura i različitih stilova.

Sve male ljubiteljice mode posebno će oduševiti plastificirani plakat na kojemu mogu naljepnice odljepljivati i ponovno zaljepljivati, plastični predlošci (šablone) za crtanje odjeće i raznih modnih dodataka te šareni kolaž-papiri i naljepnice. Ovdje će pronaći pravi izvor ideja što činiti i što načiniti!

Ilustracije proizišle su iz kista udruženih umjetničkih snaga – poznate hrvatske ilustratorice Smiljane Čoh i engleske dizajnerice i ilustratorice Elle Ward, bogate su šašavim detaljima te će potaknuti djecu na aktivnost i rasplamsati njihovu kreativnost.

Dodaci:

- naljepnice i plastificirani plakati
- lijepo oslikani kolaž-papiri
- plastični predlošci za crtanje.

***

Andrea Pinnington autorica je i urednica mnogobrojnih knjiga za djecu. Nazivaju je čarobnjakom za knjige koje donose prijedloge kreativnih aktivnosti i igara za djecu (bojenje, izrezivanje, slagalice, labirinti, zagonetke…). Većinu aktivnosti osmišljava i isprobava s vlastitom djecom. Svoj je talent u „Kraljici stila“ usmjerila prema svijetu mode, osmišljavajući širok spektar novih aktivnosti za djevojčice.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Kraljica stila –

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –