Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Mirjana Krizmanić

A što sad? : Upute za suočavanje sa životnim nevoljama

  • Nakladnik: V.B.Z.
  • 03/2012.
  • 116 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533044125
  • Cijena: 14.60 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Knjiga Mirjane Krizmanić nudi praktične i brze upute za suočavanje s najtežim životnim nevoljama.

Ugledna hrvatska psihologinja i najprodavanija domaća autorica Mirjana Krizmanić u svojoj novoj knjizi „A što sad?“ uči nas kako da pronađemo snagu i uspješno savladamo izazove najtežih životnih trenutaka.

Svatko od nas u jednom se trenutku svoga života nađe u začaranom krugu negativnih misli kad se suoči s ozbiljnim životnim problemima i nesrećama – kad izgubi voljenu osobu, ostane bez posla, razboli se, kad ga napusti partner ili partnerica... Katkad se s nevoljama možemo nositi sami, no katkad nam ipak treba pomoć.

Kad nam je teško suočiti se s nekom situacijom, kad ne možemo svoj problem u potpunosti podijeliti s drugima, ni s prijateljima niti sa stručnjacima, koristit će nam „upute za nevolje“ profesorice Krizmanić – jednostavne afirmativne tvrdnje koje potrebno pažljivo pročitati, pa ih tada ponavljati sebi samima. One će nam pomoći da se lakše suočimo s problemima i potaknuti nas da se uspješnije prilagodimo situaciji u kojoj se nalazimo, pronađemo rješenje ili da jednostavno prihvatimo promjenu.

Ovaj priručnik poslužit će vam kao prva psihološka pomoć koju ćete uvijek moći imati uza se.

Mirjana Krizmanić umirovljena je psihologinja i autorica niza uspješnica iz područja popularne psihologije. Četrdesetogodišnji radni vijek ova ugledna znanstvenica i profesorica provela je na Katedri za zdravstvenu i kliničku psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, kojoj je bila jedna od utemeljiteljica. Mirjana Krizmanić također je jedna od osnivačica psihološkog savjetovališta na Filozofskom fakultetu i nevladine humanitarne udruge „Dobrobit“, koja se bavila edukacijom i pružanjem pomoći ratnim stradalnicima.
Zahvaljujući svom dugogodišnjem znanstvenom i javnom djelovanju, Mirjana Krizmanić je 2009. godine dobila prestižnu nagradu “Zagrepčanka godine” koju Grad Zagreb dodjeljuje svojim građankama koje su pridonijele afirmaciji žena u društvu i javnosti te postigle prepoznatljive rezultate u podizanju kvalitete života građana Zagreba i Hrvatske.

Mirjana Krizmanić napisala je cijeli niz uspješnica kao što su: “O toleranciji”, “Jesenji valcer - šetnja sunčanom stranom starenja”, “A sad... radost i veselje!”, “A što sad?”, “Tkanje života”, „Život s različitima“ i “U ljubavi i bez nje”. “Tkanje života” donijelo joj je 2009. godine “Kiklopa” za publicističku knjigu godine.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –