Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Stevo Karapandža

Jesen, zima : Stevo Karapandža

  • Nakladnik: Profil
  • 12/2012.
  • 96 str., meki uvez
  • ISBN 9789533131481
  • Cijena: 3.97 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.
Mnoge su generacije gurmana i onih koji bi to voljeli postati stasale uz recepte i kulinarske trikove Steve Karapandže. Delicije njegove kuhinje nisu bile rezervirane samo za goste kultnog zagrebačkog hotela Esplanade, gdje je bio chef. Naprotiv. U društvu legendarnog Olivera Mlakara, u općepoznatom terminu "prije Dnevnika", Stevo Karapandža nesebično je dijelio svoje recepte s malih ekrana i tako našao put do stotina tisuća domova, ne samo u Hrvatskoj.

Njegova se kuhinja temelji na tradicionalnim jedima i što autohtnijem načinu pripreme, no oplemenjena je, ušminkana i dotjerana; iskustvom, ljubavlju prema kuhinji i kuhanju te pažljivim odabirom namirnica. Svako jelo koje predstavlja pomno je odabrano i mnogo puta provjereno, a izdanje "Jesen, zima" ovog velikog majstora kuhinje samo je mali podsjetnik na tradicionalne specijalitete kojima je on sam godinama oduševljavao tisuće svojih gostiju.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –