Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Mark Lauren Joshua Clark

Vježbajte bez sprava za žene : Vodič do vrhunske tjelesne kondicije

  • Nakladnik: Mozaik knjiga
  • Prijevod: Lidija Lebinec
  • 01/2014.
  • 176 str., meki uvez
  • ISBN 9789531414920
  • Cijena: 15.79 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Nakon svjetskog uspjeha priručnika "Vježbajte bez sprava" (You are Your own Gym), autorski dvojac Mark Lauren i Joshua Clark pišu priručnik za vježbanje namijenjen isključivo ženama.

Kako su iskustva u treniranju mornaričkih "Tuljana", specijalnih postrojbi američke mornarice Marku Laurenu pokazala, specifičnosti između ženske i muške fiziologije, snage i mogućnosti nametnule su potrebu ovakvog priručnika koji vodi računa o ženskoj anatomiji i o tome da ženama njie nužno potrebna snaga već tijelo oblikovano u skladu sa njihovom građom. Isto tako, priručnik je nastao i zbog autorove osobne zgroženosti činjenicom da se žene bespotrebno izgladnjuju i muče raznim dijetama, troše mnogo novca na skupe satove u teretanama ili fitnes centrima, a da rezultati nisu ni iz daleka takvi kakve priželjkuju. I da biti mršav, ne znači imati lijepo i zdravo tijelo.
 
Zbog toga ovaj priručnik donosi 120 različitih vježbi, namijenjenih ženama, i podijeljenih u tri različite razine težine izvođenja što omogućuje ženama da im vježbanje nikada ne bude dosadno te da u vrlo kratkom vremenu, povećavanjem težine vježbi, steknu vitku i mišićavu, lijepo oblikovanu figuru kojm će se ponositi.

Laurenove vježbe razvijaju više mišića koji poboljšavaju metabolizam od dizanja utega, sagorijevaju više masti od aerobike, a sigurnije su i od jednog i od drugog jer vježbe snage bez utega razvijaju ravnotežu i stabilnost, te stoga sprečavaju ozljede.

Odaberite svoju razinu vježbanja – snovnu, 1. klasu, majstorsku klasu ili glavnu klasu – i započnite slijedeći jasne upute za 125 vježbi koje razrađuju svaki mišić u vašem tijelu, od vrata do gležnjeva.

Naoružani motivacijskim tehnikama, stručnim treningom i savjetima o prehrani Marka Laurena, vidjet ćete brze rezultate vježbajući samo trideset minuta dnevno, tri dana.

***
 
Mark Lauren je diplomirani specijalist za vojni tjelesni trening, specijalni izviđač u ratnim operacijama, triatlonac i prvak u Thai boksu. Učinkovito je osposobio gotovo tisuću vježbenika za ekstremne zahtjeve najelitnijih jedinica za specijalne operacije. Autor je međunarodno poznate knjige, biblije vježbi snage "Vježbajte bez sprava" i "Vježbajte bez sprava za žene". Živi u Tampi, na Floridi.

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –