Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Mary Novosel

Detoks : Za čisto tijelo i um

  • Nakladnik: Hena com
  • 03/2014.
  • 192 str., meki uvez
  • ISBN 9789532590715
  • Cijena: 13.14 eur
    Preračunato po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 kuna za 1 euro
  • Cijene knjiga su informativnog karaktera, navodimo prvu cijenu po izlasku knjige iz tiska. Preporučamo da cijene i dostupnost knjiga provjerite kod nakladnika ili u knjižarama! Moderna vremena više se ne bave prodajom knjiga, potražite ih u knjižarama, antikvarijatima ili u knjižnicama.

Živimo brzim tempom u vremenu u kojem smo izloženi različitim pritiscima - tijelo nam je prezasićeno hranom, um informacijama, a emocije sve češće dobivaju negativan predznak. Zato je potrebno, s vremena na vrijeme, očistiti se od svega lošeg što se nakupi u nama. Čišćenje od toksina na svima razinama – fizičkoj, mentalnoj, duhovnoj i emotivnoj – jedini je put do zdravlja.

Knjiga "Detoks – za čisto tijelo i um" Mary Novosel, autorice jedinstvenog i uspješnog priručnika "Prirodno lijepa", nudi raznovrsne savjete o detoksikaciji i praktične recepte kojima ćemo, bilo da smo zaposleni ili ne, na najbolji način ukloniti toksine iz organizma.

Na svoj šarmantan način Mary je, uz brojne recepte i preporuke, u ovaj priručnik o detoksikaciji uključila i niz zanimljivih podataka o ljekovitom bilju, vodi, hrani, glini, saunama i masažama te navela cijeli niz imunostimulatora i detoksikatora, a sve u cilju dobre edukacije koja je neophodna svakome od nas.

Naučite:

- kako se boriti sa fizičkim toksinima?
- Kako se nositi s mentalnim i emotivnim toksinima?
- Svakodnevne male detoksikacije i dodatke prehrani

© Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao takve ne smiju prenositi bez prethodnog dogovora s uredništvom portala.

– Od istog nakladnika –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Od istog autora –

Prethodna Slijedeća Vidi sve knjige

– Pretraži sve knjige –