Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

I.P. - MV ×

Najava • 22.01.2018.

Predstavljanje knjige 'Gvalup i druge priče' Tamare Bakran

Predstavljanje knjige 'Gvalup i druge priče' održat će se u ponedjeljak 22. siječnja u zagrebačkom kafeu Botaničar. Knjigu će predstaviti njezina autorica Tamara Bakran, ilustratorica Željka Cupek, urednica Sanja Lovrenčić, te pjesnikinja Sanja Baković.
Najava • 24.01.2018.

Književni razgovor : Miljenko Jergović i László Végel

Književni razgovor Lászla Végela i Miljenka Jergovića održat će se u srijedu 24. siječnja u Institutu Balassi – Mađarskom institutu u Zagrebu. Razgovor o knjigama i književnosti moderirat će Seid Serdarević.
Najava • 23.01.2018.

Predstavljanje knjige Drage Pilsela 'U što vjerujemo mi koji u Boga ne vjerujemo'

Predstavljanje nove knjige Drage Pilsela 'U što vjerujemo mi koji u Boga ne vjerujemo' održat će se u utorak 23. siječnja u Novinarskom domu u Zagrebu. O knjzi će govoriti Drago Pilsel, Rada Borić, Ines Sabalić, Borivoj Radaković, Branimir Pofuk, Neven Barković i Drago Glamuzina.
Najava • 18.01.2018.

Promocija knjige 'Vlasta Jarnjak – Hod u zagrebačkim cipelama' autorice Branke Hlevnjak

Promocija knjige 'Vlasta Jarnjak – Hod u zagrebačkim cipelama – Prilozi povijesti hrvatskog dizajna 1965. – 1989.' autorice Branke Hlevnjak održat će se u četvrtak 18. siječnja u Muzeju za umjetnost i obrt. O knjizi će, uz autoricu Branku Hlevnjak, govoriti Andrea Klobučar i Ivana Bakal.
Najava • 23.01.2018.

Otvaranje Portala 7 - izložbe Borisa Hergešića

Otvorenje izložbe Borisa Hergešića 'Portal 7' održat će se u utorak 23. siječnja u zagrebačkoj galeriji Vladimira Nazora. Multimedijalni projekt 'Portali' bavi se ispitivanjem i pomicanjem granica doživljaja prostora, virtualnog i realnog te fizičkog i metafizičkog. Izložba ostaje otvorena do 13. veljače 2018. godine.
Najava • 16.12.2017.

Predstavljanje knjiga iz serije 'Put boginje' Daniele Uzelac u Rijeci

Predstavljanje knjiga iz serije 'Put boginje' Daniele Uzelac održat će se u subotu, 16. prosinca u knjižari Hoću knjigu u riječkom Toweru. Knjige iz serije upućuju na to kako osvijestiti izvornu ženstvenost, prepoznati vlastiti, autentičan doživljaj same sebe i živjeti svoje istinsko, najbolje ja.
Najava • 15.12.2017.

Cruising sa Srđanom Sandićem : Tatjana Gromača

Povodom novog romana 'Carstvo nemoći', u petak 15. prosinca u Multimedijalnom institutu u Zagrebu, gostuje Tatjana Gromača. Razgovor će se voditi o javnom, intimnom, (pseudo)romantičnom, nonkonformizmu i drugim temama njezine književnosti i žurnalistike.