Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

MV Info ×

Vijest • 06.06.2005.

Simo Mraović osvaja Ukrajinu

Ovih je dana iz tiska izašlo ukrajinsko izdanje romana "Konstantin Bogobojazni" Sime Mraovića. Uz roman je objavljen i prijevod autorove posljedne zbirke pjesama "Gmünd". Knjigu, koja je ilustrirana crno-bijelim fotografijama Zagreba Jasenka Rasola, objavila je ukrajinska izdavačka kuća Fakt iz Kijeva. Eto, nakon nogometaša došao je red i na hrvatske pisce da postanu face u Ukrajini.
Najava • 01.06.2005.

Novi Liber promovira "Moj prvi hrvatski rječnik"

U srijedu, 01. 06. s početkom u 19 sati (Profil Megastore, Bogovićeva 7) Novi Liber promovira "Moj prvi hrvatski rječnik" za djecu i odrasle. Ovo neće biti klasična promocija knjige, već zabavno druženje uz bombone, balone i poneki poklon, ne samo za odrasle nego i za djecu, kojima je knjiga prvenstveno namijenjena.
Vijest • 27.05.2005.

Sysprint objavio novu knjigu Igora Čumandre

Nakladnička kuća SysPrint objavila je najnoviju knjigu Igora Čumandre "Sunčana strana radijatora", koju će i predstaviti danas u sklopu programa na Sajmu knjiga u Profil Megastoreu. Promocija počinje u 15 sati, a osim autora Igora Čumandre na njoj će biranim riječima o knjizi govoriti urednik Edo Popović, Dubravko Ivaniš Ripper i Nenad Bartolčić.
Vijest • 25.05.2005.

Profil objavio i promovirao roman Krešimira Pintarića

Ljubav je očito u trendu, barem bi se tako moglo zaključiti na temelju naslova upravo objavljenog romana Krešimira Pintarića "Ljubav je sve". Nakladnička kuća Profil International brže bolje je iskoristila priliku i u sklopu promotivnih događanja na Sajmu knjiga predstavila novu Pintarićevu knjigu, a urednik Roman Simić tvrdi da je to roman o kojem će se puno pričati.
Vijest • 23.05.2005.

Naklada OceanMore objavila novu knjigu Lucije Etxebarrije

Naklada OceanMore objavila je novu knjigu španjolske autorice Lucije Etxebarrije, zbirku priča «Sasvim obična ljubavna priča». Etxebarrija je hrvatskim čitataeljima već poznata kroz prijevode romana «Ljubav,znatiželja, prozac» i «O svemu vidljivom i nevidljivom», a Etxebarrija gostuje večeras na Festivalu europske kratke priče.
Najava • 16.05.2005.

Pazi, knjiga !

Autorska kuća, umjetnička organizacija koja okuplja pisce i ilustratore, pripremila je – uz potporu Gradskog ureda za kulturu grada Zagreba – program za mlade «Pazi, knjiga!». Svrha ovoga projekta je poticanje čitanja i bolje upoznavanje čitatelja s djelima mlađe generacije hrvatskih pisaca koji se obraćaju djeci i tinejdžerima...
Najava • 16.05.2005.

Pazi, knjiga ! - nastavak : program događanja

Pazi, knjiga ! - nastavak : program događanja
Najava • 01.01.1901.

Životinje

Životinje