Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Centar za kreativno pisanje - CeKaPe ×

Vijest • 07.09.2017.

Jesenski ciklus radionica kreativnog pisanja CeKaPea

Pisati možete kratku priču, prozu, roman, poeziju, scenarij za kratki film ili dramski tekst, možete učiti o dramatizaciji i adaptaciji, blogu ili copywritingu, prevoditi književne tekstove ili se riješiti kreativne blokade. U ponudi su i radionice za osnovnoškolce i srednjoškolce, kao i radionice književne i kazališne kritike.
Najava • 08.12.2016.

Okrugli stol: Kreativno pisanje – iskustvo koje mijenja

U četvrtak, 8. prosinca na okruglom stolu 'Kreativno pisanje – iskustvo koje mijenja' predstavit će se desetogodišnji rad Centra za kreativno pisanje koji u Zagrebu i Rijeci nudi mnoštvo radionica pisanja. Centar će predstaviti Tomislav Zajec, Sanja Vučković, Ksenija Kušec i Denis Špičić.
Vijest • 17.06.2016.

CeKaPe poziva na Ljetnu školu pisanja 2016.

Centar za kreativno pisanje iz Zagreba poziva na šestu Ljetnu školu pisanja koja će se održati od 21. do 28. kolovoza 2016. u mirnoj dolini Vinodol, udaljenoj 6 km od mora u hotelu Balatura. Šesta ljetna škola pisanja nudi bogat izbor radionica i raznolik književno-zabavni program s renomiranim autorima iz Rijeke, Splita i Zagreba.
Vijest • 18.01.2016.

Novi ciklus radionica kreativnog pisanja u CeKaPe-u

U Centru za kreativno pisanje (CeKaPe) počinje novi ciklus radionica. Uz već postojeće, provjerene radionice kratke priče, romana, književne kritike, dramskog pisanja... u novom semestru u Centru za kreativno pisanje očekuju vas i nova radionica - putopis!
Vijest • 02.09.2015.

Nova školska godina u CeKaPe-u!

U devetoj CeKaPe-ovoj godini pisanja pozvani ste podijeliti svoje tekstove s ostalim polaznicima i voditeljima radionica kao i napisati nove a možda baš ove godine objavite i svoju prvu knjigu!