Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Daša Drdić ×

Vijest • 11.04.2018.

Roman 'Istanbul Istanbul' Burhana Sönmeza dobitnik međunarodne EBRD Literature Prize

Roman 'Istanbul Istanbul' Burhana Sönmeza dobitnik je međunarodne EBRD Literature Prize. Među troje finalista nagrade bili su i hrvatska književica Daša Drndić sa svojim romanom 'Belladonna', te Boris Akunin Autor s romanom 'All the World’s a Stage'.
Najava • 13.12.2016.

Skup u povodu 70. obljetnice rođenja Daše Drndić

Skup u povodu 70. obljetnice rođenja Daše Drndić održat će se u utorak 13. prosinca u organizaciji i prostoru Hrvatskog društva pisaca. Na skupu sudjeluju: Velimir Visković, Andrea Zlatar, Dubravka Bogutovac, Nadežda Čačinović, Jagna Pogačnik, Biljana Romić, Gordana Crnković, Seid Serdarević i dr.
Vijest • 01.06.2015.

Sonnenschein Daše Drndić u užem izboru za nagradu Internationaler Literaturpreis

Nagrađivani roman 'Sonnenschein' autorice Daše Drndić ušao je u uži izbor za Internationaler Literaturpreis 2015 – Haus der Kulturen der Welt, književnu nagradu koja se dodjeljuje za vrhunsko prozno djelo i njegov njemački prijevod.
Najava • 26.03.2015.

Cruising sa Srđanom Sandićem : Daša Drndić

Na tribini Cruising sa Srđanom Sandićem koja će se održati u četvrtak 26. ožujka u Klubu MaMa u Zagrebu, gostuje Daša Drndić. V
Vijest • 29.11.2006.

Međunarodne razmjene Hrvatskog društva pisaca

U sklopu godišnje međunarodne razmjene Hrvatskog društva pisaca i Društva pisaca Bosne i Hercegovine, od 28. do 30. 11. 2006., Daša Drndić, Dražen Katunarić, Željko Ivanjek i Marina Šur Puhlovski nastupiti će u Sarajevu i u Tešnju. Početkom prosinca, Dorta Jagić, Sanjin Sorel i Jagoda Zamoda, u sklopu uzvratnog posjeta, boraviti će u Makedoniji, a Vesna Biga, Ana Brnardić, Igor Mandić, Slobodan...