Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Medicinska naklada ×

Najava • 19.03.2018.

Medicinska naklada predstavlja knjigu 'Elektrokardiografske metode u svakodnevnoj praksi'

U ponedjeljak 19. ožujka 2018. godine u 12.00 sati u Velikoj predavaonici Stomatološkog fakulteta (Gundulićeva 5, Zagreb) izdavačka kuća Medicinska naklada organizira predstavljanje knjige 'Elektrokardiografske metode u svakodnevnoj praksi', autora Hrvoja Pintarića i suradnika.
Najava • 06.12.2017.

Predstavljanje knjige Medicinska biokemija i labaratorijska medicina u kliničkoj praksi

Predstavljanje drugog i proširenog izdanja knjige 'Medicinska biokemija i labaratorijska medicina u kliničkoj praksi', Elizabete Topić, Dragana Primorca, Stipana Jankovića i suradnika, održat će se u srijedu 6. prosinca u Preporodnoj dvorani Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu.
Najava • 11.05.2017.

Medicinska naklada predstavlja knjigu 'Liječnik vam savjetuje' Ante Ljubičića

Medicinska naklada organizira predstavljanje knjige "Liječnik vam savjetuje" autora Ante Ljubičića, koje će se održati u četvrtak 11. svibnja 2017. godine s početkom u 18:00 sati, u Velikoj dvorani Matice hrvatske (Ul.Matice hrvatske 2) u Zagrebu.
Razgovor • 03.02.2017.

Anđa Raič: Medicinari su struka koja prati i koja je vrlo zainteresirana za stručnu literaturu

Znanstvena se spoznaja mijenja i širi pa se i rad na znanstvenoj knjizi povećava i produbljuje: povećava se zbog povećanja znanja, a produbljuje se zbog potrebe razlikovanja bitnoga od nebitnog, važnijega od manje važnog i da se sve složenije stvari objasne jednako jasno na istom broju stranica.