Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Zagreb Book Festival ×

Najava • 26.05.2017.

Razgovor s austrijskom spisateljicom Julyom Rabinowich

Razgovor s austrijskom spisateljicom Julyom Rabinowich, autoricom nagrađivanog romana 'Rascijepljenost' održat će se u sklopu Zagreb Book Festivala u petak 26. svibnja u Muzeju za umjetnost i obrt. Razgovor s autoricom vodit će urednik Neven Vulić, uz simultani prijevod.
Najava • 26.05.2017.

ZBF diskusija : Isus Krist komunist i ostali režimi

Panel diskusija 'Isus Krist komunist i ostali režimi' održat će se na Zagreb Book Festivalu u petak 26. svibnja u Muzeju za umjetnost i obrt. O temi će razgovarati Teresa Forcades, Jadranka Brnčić i Nebojša Zelič. Razgovor moderira Zoran Grozdanov.
Najava • 25.05.2017.

ZBF diskusija : Pravo ili obaveza pisca?

Panel diskusija 'Pravo ili obaveza pisca?' održat će se na Zagreb Book Festivalu u četvrtak 25. svibnja u Muzeju za umjetnost i obrt. O temi će razgovarati Edo Popović, Franz Hammerbacher i Slađana Bukovac. Razgovor moderira Boris Postnikov.
Najava • 26.05.2017.

Promocija autobiografije 'Opseg otpora' Nede Mirande Blažević-Krietzman

Promocija autobiografije 'Opseg otpora' književnice, slikarice, kiparice i fotografkinje Nede Mirande Blažević-Krietzman održat će se na Zagreb Book Festivalu u petak 26. svibnja na Ljetnoj pozornici Muzeja za umjetnost i obrt. Uz autoricu o knjizi će govoriti Dunja Detoni Dujmić i Seid Serdarević.
Najava • 23.05.2017.

Otkrijte Zagreb kroz oči austrijskog pisca Karla-Markusa Gaußa

Austrijski pisac Karl-Markus Gauß, jedan od najboljih poznavatelja društvenih, kulturnih i književnih prilika Srednje Europe, predstavit će svoju knjigu 'Oči Zagreba' na Zagreb Book Festivalu u utorak 23. svibnja u razgovoru s urednikom Seidom Serdarevićem. Pridružite se šetnji gradom uz razgovor s autorom, uz simultani prijevod s njemačkog.
Najava • 18.05.2016.

Zagreb Book Festival : Nenad Polimac, Olja Savičević Ivančević

Program Zagreb Book Festivala u srijedu, 18. svibnja uključuje predstavljanje novih knjiga Nenada Polimca i Olje Savičević Ivančević, a održat će se i tribina naziva 'Od otoka svetaca preko Joycea i Becketta do danas'.
Najava • 16.05.2016.

Počinje Zagreb Book Festival - u društvu Sebastiana Barryja i Daše Drndić

Svečano otvorenje Zagreb Book Festivala održat će se u ponedjeljak 16. svibnja u Muzeju za umjetnost i obrt (MUO) u Zagrebu. Nakon otvorenja počinje program na kojem će se predstaviti jedan od ponajboljih suvremenih irskih pisaca, Sebastian Barry, a nakon njega Daša Drndić.