Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 21.12.2016.

Naklada Pavičić predstavlja zbornik 'Ustaški put u socijalizam'

Naklada Pavičić predstavit će u srijedu, 21. prosinca 2016., s početkom u 18.00 sati knjigu "Ustaški put u socijalizam", zbornik u kojem je priređivač Nikica Mihaljević prikupio 26 članaka i rasprava iz pera 13 znanstvenika, eksperata, publicista, novinara i političara iz doba NDH.
Najava • 20.12.2016.

Promocija tri fotografske monografije: Slovenc, Miletić, Mrđenović

Promocija tri fotografske monografije u novopokrenutoj specijaliziranoj ediciji F11 Ureda za fotografiju, održat će se u utorak 20. prosinca u prostorijama KIC-a u Zagrebu. Na promociji će uz autore Hanu Miletić, Hrvoja Slovenca i Bojana Mrđenovica sudjelovati Maša Bajc i Jasna Jakšić te Ivana Vučić i Sandra Križić Roban.
Najava • 20.12.2016.

Poezija u dvorištu: Ivan Šamija

Gost ciklusa tribina Poezija u dvorištu, u utorak 20. prosinca u Caféu u dvorištu, bit će pjesnik Ivan Šamija. Program vode Branko Čegec i Miroslav Mićanović.
Najava • 20.12.2016.

Riječko predstavljanje romana Davora Mandića 'Đavolja simfonija'

Predstavljanje romana Davora Mandića 'Đavolja simfonija' održat će se u utorak 20. prosinca u Antikvarijat Ex libris u Rijeci. Roman će predstaviti Zoran Žmirić, Marina Vujčić, Davor Mandić... uz podršku akustičnog dua MišAndroid.
Najava • 20.12.2016.

Predstavljanje knjige 'Forenzična analiza DNA'

Predstavljanje knjige 'Forenzična analiza DNA' koju su uredili Dragan Primorac i Moses Schanfield, održat će se u utorak 20. prosinca u Velikoj dvorani Školske knjige u Zagrebu. Knjiga objedinjuje radove mnogobrojnih vrhunskih znanstvenika iz cijeloga svijeta donoseći najnovije spoznaje iz rastućeg područja forenzičnog testiranja DNA.
Najava • 15.12.2016.

12. Revija malih književnosti : Benelux

Ovogodišnja 12. Revija malih književnosti posvećena je autorima iz Belgije, Nizozemske i Luksemburga a predstavit će šestoro autora koji do sad nisu bili poznati hrvatskim čitateljima. Revija malih književnosti održat će se u četvrtak 15. prosinca u zagrebačkom klubu Booksa.
Najava • 15.12.2016.

Predstavljanje knjige 'Neurokemija ponašanja s osnovama psihofarmakologije' Dalibora Karlovića

Predstavljanje udžbenika 'Neurokemija ponašanja s osnovama psihofarmakologije' autora Dalibora Karlovića održat će se u četvrtak 15. prosinca u Multimedijalnom centru KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu. Knjigu će predstaviti: Mario Zovak, Željko Tanjić, Arijana Lovrenčić Huzjan, Ana Matošić, Nada Vrkić, Dalibor Karlović i Anđa Raič.