Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 14.02.2017.

Poezija u dvorištu : Ivana Bodrožić

Gošća tribine 'Poezija u dvorištu' koja će se održati u utorak 14. veljače u zagrebačkom Caféu u dvorištu, bit će pjesnikinja Ivana Bodrožić. Voditelji programa su Branko Čegec i Miroslav Mićanović.
Najava • 14.02.2017.

Predstavljanje knjige Aleksandre Orlić 'Ako ikad'

Predstavljanje knjige Aleksandre Orlić 'Ako ikad' održat će se u utorak 14. veljače u zagrebačkom Velvet Caféu. Knjigu će predstaviti Milana Vuković Runjić, Aleksandar Štulhofer, Judita Franković, Nikša Kušelj, Marina Vujčić i Aleksandra Orlić.
Najava • 14.02.2017.

Predstavljanje zbirke ljubavne poezije 'Glagoljicom ispisana ljubav'

U velikome predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu u utorak, 14. veljače bit će predstavljena zbirka ljubavne poezije 'Glagoljicom ispisana ljubav'. Cjelokupan prihod od prodaje knjiga namijenjen je nabavi aparata za zračenje za potrebe Odjela onkologije Opće bolnice Zadar.
Najava • 13.02.2017.

Tragom prijevoda : Andrej E. Skubic i José Saramago

Tribina Tragom prijevoda održat će se u ponedjeljak 13. veljače a predstavit će naslove 'Samo dođi doma' Andreja E. Skubica i 'Kolebanje smrti' Joséa Saramaga. Sudjeluju prevoditelji Božidar Bagola Brezinščak i Dean Trdak. Tribinu moderira Anda Bukvić Pažin.
Najava • 10.02.2017.

Promocija priručnika za kreativno pisanje 'Autopsija teksta' Nebojše Lujanovića

Promocija priručnika za kreativno pisanje 'Autopsija teksta' Nebojše Lujanovića, znanstvenika, predavača i jednog od najboljih prozaika mlađe generacije, održat će se u petak 10. veljače u zagrebačkom Botaničar baru. Uz autora, na promociji će sudjelovati Kristian Novak i Korana Serdarević. Moderira Sanja Vučković.
Najava • 07.02.2017.

Zagrebačko predstavljanje knjige Zlatka Kramarića 'Nostalgija'

Predstavljanje knjige Zlatka Kramarića 'Nostalgija: Kratka povijest zaborava' održat će se u utorak 7. veljače u Knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. O knjizi će govoriti Ivana Žužul, Slaven Letica, Zlatko Kramarić i Branko Čegec.
Najava • 02.02.2017.

Predstavljanje knjige Jasena Boke o caru Dioklecijanu na Bookvici

U ovotjednom izdanju književnog programa Bookvica, koje će se održati u četvrtak, 2. veljače 2017., voditeljica Patricija Vodopija razgovarat će sa splitskim autorom Jasenom Bokom o njegovoj kontroverznoj biografiji rimskog cara Dioklecijana.