Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 13.07.2017.

Predstavljanje knjige Nenada Popovića 'Dnevnik iz grada P.'

Predstavljanje knjige Nenada Popovića 'Dnevnik iz grada P.' održat će se u četvrtak 13. srpnja u Zavičajnoj knjižari Petit u Puli. O knjizi će govoriti Elmo Cvek, Leonid Slijepčević i autor.
Najava • 10.07.2017.

Ljeto u AMZ : Projekcije filmova i popularna predavanja o starom Zagrebu

Arheološki muzej u Zagrebu otvara peto po redu Ljeto u AMZ-u koje će se od 10. do 13. srpnja odvijati u lapidariju Muzeja.
Najava • 08.07.2017.

Cruising sa Srđanom Sandićem: Petar Matović

U posljednjem ovosezonskom Cruisingu koji će se održati u subotu 8. srpnja u Klubu MaMa u Zagrebu gostuje Petar Matović, propulzivni i vrlo intrigantan pjesnik iz Srbije. Predstavit će se njegova nova zbirka koja se zove 'Iz srećne republike'. Sugovorit će urednica i prevoditeljica, spisateljica Ivana Rogar.
Najava • 06.07.2017.

Otvorenje izložbe o izložbi VOLI ME / NE VOLI ME Ane Đokić

Otvorenje izložbe o izložbi VOLI ME / NE VOLI ME Ane Đokić održat će se u četvrtak 6. srpnja u Galeriji Kupola Gradske knjižnice u Zagrebu. Izložbu će otvoriti Isabella Mauro, Ana Đokić i Sanja Pribić. Izložbu možete razgledati do 6. rujna 2017.
Najava • 05.07.2017.

Završna produkcija i čitanje polaznika radionica CeKaPe-a

Na kraju uspješne desete školske godine, Centar za kreativno pisanje poziva vas u srijedu, 5. srpnja u caffe bar Botaničar u Zagrebu na završnu produkciju i čitanje proznih tekstova polaznika i polaznica CeKaPe-a.
Najava • 01.07.2017.

Književno-performerski projekt 'Sedam sati smaranja'

Književno-performerski projekt 'Sedam sati smaranja' održat će se u subotu 1. srpnja u atriju Teatra &TD i okupiti dvadesetak generacijski različitih prozaika i pjesnika, koji će naizmjence čitati do ponoći. Događanje vodi Stjepan Balent, a nakon sedmosatnog smaranja slijedi glazbena poslastica iznenađenja.
Najava • 29.06.2017.

Predstavljanje knjige W. Benjamina 'Berlinsko djetinjstvo oko 1900.'

Predstavljanje knjige Waltera Benjamina 'Berlinsko djetinjstvo oko 1900.', u izdanju Malih zvona i prijevodu Sanje Lovrenčić, održat će se u četvrtak 29. lipnja u klubu Botaničar u Zagrebu. O knjizi će govoriti Tatjana Jukić, Helen Sinković i Lidija Dujić.