Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Najava ×

Najava • 16.07.2010.

Neverending (story) - Natječaj dnevnog boravka kluba SC

Kultura promjene u Klubu Studentskog centra u Zagrebu za sljedeću godinu priprema službeno otvorenje Dnevnog boravka. Dnevni boravak je prostor namijenjen mladim i inovativnim umjetnicima, kolektivima, studentskim udrugama i klubovima za organizaciju vlastitih projekata. Prijavite se!
Najava • 08.04.2009.

DPKM : Crveno & crno=bijelo” Franje Nagulova

Društvo za promicanje književnosti na novim medijima (DPKM) objavilo je u okviru projekta “Besplatne elektroničke knjige” novi naslov, novi besplatni elektronički “original”: knjigu poezije “Crveno & crno=bijelo” Franje Nagulova. Trenutno je na mrežnim stranicama projekta “Besplatne elektroničke knjige” dostupno 96 naslova.
Najava • 27.03.2007.

James Meek gostuje u Zagrebu

Nagrađivani britanski pisac James Meek, od 29. do 31. ožujka 2007. gostovati će u Zagrebu, gdje će između ostalog, potpisivati hrvatsko izdanje svojeg nagrađivanog romana «The People’s Act of Love» («Iskaz narodne ljubavi») za čije je hrvatsko izdanje odgovoran Algoritam. Program nastupa započinje u četvrtak, u British Councilu, gdje se organizira čitanje i razgovor s autorom, a nastavlja se na...
Najava • 17.11.2009.

Tu dodaj najavu

Tu dodaj najavu
Najava • 06.02.2012.

SF u Booksi : Kako je Zagreb osvojio Eurocon 2012?

Najutjecajnija europska SF konvencija, „Eurocon“, održat će se u Zagrebu od 26. do 29. travnja na FER-u. A kako su je točno hrvatski esefičari osvojili, što i koga će nam na njoj ponuditi te zašto su je nazvali „Kontakt“, saznajte na prvoj ovogodišnjoj tribini 'SF u Booksi' koja će se održati u utorak 7. veljače.
Najava • 11.08.2009.

Naklada Lukom predstavlja novu zbirku poezije Nikole Kraljića

Naklada Lukom poziva sve ljubitelje pjesničke riječi na prvo javno predstavljanje nove zbirke poezije Nikole Kraljića, naslovljene "Sohi", 35-e Kraljićeve knjige tijekom 45-godišnjeg razdoblja od kako objavljuje svoju poeziju. Predstavljanje će se održati u petak, 14. kolovoza 2009., na trgu Vele stene u Omišlju, otok Krk, u 21 sat u sklopu tamošnjih Ljetnih priredbi.
Najava • 18.05.2012.

Svečana dodjela 6. hrvatske književne nagrade Anto Gardaš

Svečana dodjela 6. hrvatske književne nagrade Anto Gardaš za najbolju knjigu pripovijedaka ili roman za djecu i mladež, održat će se u knjižari Nova u Osijeku, u ponedjeljak 21. svibnja u 19.00 sati. Finalisti Nagrade su Josip Cvenić, Tihomir Horvat, Darko Macan, Franjo Nagulov i Igor Rajki.
Najava • 25.02.2013.

SF u Booksi predstavlja LARP, larpere i larperice

Na tribini 'SF u Booksi’ u utorak 26. veljače bit će riječi o LARP-u ('live action role play') o kojem će voditelj tribine Aleksandar Žiljak razgovarati s Anom Rajner, jednom od najaktivnijih larperica i poznavateljica LARP-a u Hrvatskoj. Njima će se pridružiti i kostimirani larperi i larperice...