Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 05.04.2016.

Hena com predstavlja knjigu A. Saške Mutić 'Dovoljno dobra'
Održava se
06.04.2016. u 20h

A. Saška Mutić: Dovoljno dobra

Dovoljno dobra Mutić A. Saška

Izdavačka kuća HENA COM poziva Vas u srijedu, 6. travnja 2016., u 20:00 sati u Knjižnicu Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5, Zagreb, na predstavljanje knjige A. Saške Mutić "Dovoljno dobra – Zagrepčanka 40 godina poslije".
 

Sudjeluju:

- Branislav Glumac, autor "Zagrepčanke"
- Alojz Majetić, promotor
- Vesna Tominac Matačić, glumica
- Marina Vujčić, urednica
- A. Saška Mutić, autorica


**

"Dovoljno dobra" nastavlja sudbinu glavne junakinje Glumčeve "Zagrepčanke". Od oca Branislava Glumca i majke Saške Mutić novorođena Marijana nosi sa sobom traume iz prvoga dijela svojega života, ali začudnom upornošću i sustavnošću bori se sa svim problemima koje život neumoljivo nosi. Jedan problem međutim nikako da riješi. Silna žudnja za rajevima koje jedino ljubav posjeduje Marijanu proganja sve do pogreba njenog ljubavnika Luje gdje se poslije više desetljeća susreće s Vanjom. I Vanja je pun sumnji, ali to ništa ne pomaže da s Marijanom ne krene u ostvarivanje njihovih žudnji iz "Zagrepčanke".

A. Saška Mutić

Dovoljno dobra

  • Hena com 02/2016.
  • 184 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532591248
  • Cijena 109.00 kn

'Dovoljno dobra' nastavlja sudbinu glavne junakinje Glumčeve "Zagrepčanke". Marijana nosi sa sobom traume iz prvoga dijela svojega života, ali jedan problem nikako da riješi. Silna žudnja za rajevima koje jedino ljubav posjeduje proganja je sve do pogreba njenog ljubavnika Luje gdje se poslije više desetljeća susreće s Vanjom. I Vanja je pun sumnji, ali to ništa ne pomaže da s Marijanom ne krene u ostvarivanje njihovih žudnji.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –