Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 23.05.2012.

Jorge Bucay gostuje u Zagrebu
Održava se
25.05.2012.

Slavni argentinski pisac i psihoterapeut Jorge Bucay po drugi put gostuje u Zagrebu gdje će predstaviti svoju novu zbirku priča "20 koraka prema naprijed", u izdanju Frakture. Autor će potpisivati knjigu u petak 25. svibnja u knjižari Tisak media, i održati predavanje na tribini Razotkrivanje, u subotu 26. svibnja u kazalištu Kerempuh.

Autor uspješnica "Ispričat ću ti priču" i "Voljeti se otvorenih očiju", u Zagrebu će predstaviti svoju novu knjigu ''20 koraka prema naprijed'', u kojoj iznova pokazuje da su velike mudrosti jednostavne, ali i da ih moramo prije svega otkriti u samima sebi. O činjenicama koje nas čine boljima, otvorenijima i sretnijima Bucay piše tako da čitatelj shvati da ih mora pronaći u sebi i za sebe.

Bucay ne piše naputke za samopomoć, on ne daje recept za sreću i uspjeh, nego kao vrhunski geštalter traži od čitatelja da se aktivno uključi, da sam bude taj koji će pred sobom otvoriti vrata, prijeći put života i odlučiti kako će taj put izgledati.


Ekskluzivno predstavljanje nove knjige ''20 koraka prema naprijed'' održat će se:

U petak 25. svibnja 2012. godine, u 19:00 sati
u Tisak Media Centru Gajeva, Gaja 2

Tijekom svog gostovanja u Tisak media centru Gajeva, Jorge Bucay družit će se sa svojim obožavateljima, razgovarati i potpisivati primjerke svoje nove knjige.


Jorge Bucay održat će predavanje na tribini Razotkrivanje u subotu 26. svibnja 2012. u 12 sati u kazalištu Kerempuh, Ilica 31, uz simultani prijevod s engleskog.

Ulaznice za tribinu po cijeni od 30 kuna možete kupiti na blagajni kazališta Kerempuh radnim danom (osim ponedjeljka) od 10 do 20 sati.


Psihoterapeut i pisac Jorge Bucay rođen je 1949. u Buenos Airesu. Živi između Argentine, Španjolske i Meksika. Širom svijeta poznat je kao voditelj grupnih terapija, te slavan kao uspješan pisac. Objavio je dvanaest uspješnica, među kojima se ističu "Ispričat ću ti priču" i "Voljeti se otvorenih očiju", "Računaj na mene", "Cartas para Claudia", "Recuentos para Demian", "Cuentos para pensar", "El Cochero", "El Juego de los cuentos", koje su prodane u milijunima primjeraka i prevedene na dvadesetak jezika.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –