Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 16.05.2013.

Mirko Ilić u zagrebačkom klubu Gjuro 2
Održava se
18.05.2013.

U subotu 18. svibnja pozvani ste na druženje sa svjetski priznatim ilustratorom i dizajnerom Mirkom Ilićem, u zagrebačkom klubu Gjuro 2, s početkom u 19,00 sati.

Povod je druženju američko izdanje monografije "Mirko Ilić: Fist to Face" Dejana Kršića, koje će se u suradnji Algoritmom moći nabaviti po povoljnijoj cijeni.

Monografija "Mirko Ilic: Fist to Face" Dejana Kršića (Print 2012) na popisu je najboljih knjiga o dizajnu u 2012. godine po izboru Ricka Poynora, uglednog britanskog kritičara dizajna i vizualne kulture.

Monografija bogata ilustracijama, uz veliku količinu teksta koji pruža detaljan uvid u Ilićev rad kao i u kontekst u kojem se ovaj autor formirao i u kojem djeluje, objavljena je 2008. godine u izdanju AGM-a ("Mirko Ilić: Strip-ilustracija-dizajn-multimedija"), a potom i u Srbiji. Američko izdanje se sadržajem djelomično razlikuje od dosadašnjih, budući da je prilagođeno internacionalnom čitateljstvu. Više: HDD

Za zabavu je zadužen dj. Johnny (hitovi Studija 54, popa i disca '70-ih, '80-ih i '90-ih - Donna Summer, Shannon, Blondie, Boney M, New Order, Depeche Mode, Samantha Fox, Madonna, Michael Jackson…).

Ulaz slobodan!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –