Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 05.03.2013.

Predavanje 'U rukavicama mi je ionako prevruće'
Održava se
07.03.2013.

Bruno Šimleša održat će predavanje pod nazivom "U rukavicama mi je ionako prevruće", u četvrtak 7. ožujka s početkom u 18.30 sati u Knjižnici Novi Zagreb (Ulica Božidara Magovca 15, Travno).

Autor prodavanih i rado čitanih knjiga iz područja samopomoći - "Škola života" i  "Ljubavologija", koji prema vlastitom priznanju obožava otkrivati kako život funkcionira, te mu čini čast što svoje ideje može dijeliti s drugima, održat će predavanje u povodu izlaska svoje nove knjige o životu, ljubavi, Bogu i duhovnosti, "U rukavicama mi je ionako prevruće".

Bruno Šimleša
u svojoj sedmoj knjizi govori o tome što je za njega duhovnost, kako razviti trajno samopouzdanje i harmonične ljubavne, prijateljske i obiteljske odnose. U knjizi odgovara i na pitanja zašto se teško mijenjamo i najčešće učimo samo na bolnim iskustvima te zašto zdrav i otvoren um, spreman na kritičko promišljanje, vrijedi jednako kao i zdravo i otvoreno srce.

U poglavlju o ljubavi i odnosima najviše je pozornosti posvećeno odgovoru na pitanje kako od sebe stvoriti osobu koja može privući ljubav jer se često događa da ono što želimo i znamo da zaslužujemo nema previše veze sa stvarnim izgledom našega ljubavnog života.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –