Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 02.12.2019.

Predstavljanje knjige 'Izazovi i umijeća učenja i poučavanja' Marijane Češi i Đurđice Ivančić
Održava se
04.12.2019. u 19h

Predstavljanje knjige "Izazovi i umijeća učenja i poučavanja" autorica dr. sc. Marijane Češi i dr. sc. Đurđice Ivančić (Naklada Ljevak, 2019) održat će se u srijedu, 4. prosinca u 19 sati u Europskom domu u Zagrebu (Jurišićeva 1, dvorana Bruxelles).
 
Sudjeluju: dr. sc. Marijana Češi, dr. sc. Đurđica Ivančić, Bonislav Kamenjašević (urednik), prof. dr. sc. Zrinka Jelaska, doc. dr. sc. Jasna Kudek Mirošević (recenzentice), doc. dr. sc. Marijana Togonal, Anđela Vukasović Korunda, prof., profesor savjetnik, Julijana Levak, prof., učitelj savjetnik.

„Knjiga Izazovi i umijeća učenja i poučavanja: Hrvatski jezik i inkluzivni pristup vrstan je pregled teorijskih spoznaja, hrvatskih i svjetskih, u interdisciplinarnomu području koje obuhvaća poglavito kroatistiku, glotodidaktiku, odgojno-obrazovne znanosti. Daje i stručne spoznaje proizašle iz primijenjenolingvističkih istraživanja. Napisana je tako da je mogu čitati i zainteresirani koji nisu iskusni u području kojim se ona bavi jer objašnjava i oprimjeruje pojmove i kategorizacije. Knjiga je namijenjena svima koji poučavaju hrvatski, ali i druge jezike, a dijelom i druge predmete jer je jezik jedna od bitnih dijelova većine predmeta, što znači učiteljima i profesorima..." (Zrinka Jelaska, Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu)

Marijana Češi Đurđica Ivančić

Izazovi i umijeća učenja i poučavanja : Hrvatski jezik i inkluzivni pristup

  • Naklada Ljevak 11/2019.
  • 348 str., meki uvez
  • ISBN 9789533553320
  • Cijena 149.00 kn

Knjiga Marijane Češi i Đurđice Ivančić 'Izazovi i umijeća učenja i poučavanja: hrvatski jezik i inkluzivni pristup' omogućava učiteljima, nastavnicima i svim ostalim profesionalcima u sustavu odgoja i obrazovanja te šire roditeljima, učenicima i cijeloj društvenoj javnosti, shvaćanje novog koncepta učenja po principu učenja i poučavanja koje je usmjereno na učenika. 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –