Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 12.12.2016.

Predstavljanje knjige 'Neurokemija ponašanja s osnovama psihofarmakologije' Dalibora Karlovića
Održava se
15.12.2016. u 13h

Predstavljanje udžbenika "Neurokemija ponašanja s osnovama psihofarmakologije" autora Dalibora Karlovića, u izdanju Medicinske naklade, održat će se u četvrtak 15. prosinca u 13,00 sati u Multimedijalnom centru KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu (Vinogradska 29).

Na predstavljanju će govoriti:
doc. dr. sc. Mario Zovak, ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice
prof. dr. sc. Željko Tanjić, rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta
prof. dr. sc. Arijana Lovrenčić Huzjan, recenzentica
doc. dr. sc. Ana Matošić, recenzentica
prof. dr. sc. Nada Vrkić, recenzentica
prof dr. sc. Dalibor Karlović, u ime autora
Anđa Raič, prof, u ime Medicinske naklade

O knjizi:

Knjiga "Neurokemija ponašanja s psihofarmakologijom" nije knjiga o neuroanatomiji, biokemiji, farmakologiji ili psihijatriji. Ona je sve to, ali u opsegu koji je potreban za studentski udžbenik koji objašnjava (bio)kemijske, odnosno neurokemijske procese koji su važni za psihijatriju i/ili psihofarmakologiju. Prije svega, namijenjena je studentima koji slušaju istoimeni kolegij ili kolegije koji imaju u dijelu plana i programa znanja koja se nalaze u ovom udžbeniku. Osim za studente, knjiga će svakako biti dobro štivo za specijalizante psihijatrije koji sad na jednom mjestu imaju sva znanja temeljnih biomedicinskih znanosti potrebna za specijalistički ispit iz psihijatrije ili supspecijalistički ispit iz biologijske psihijatrije. Naposljetku, dobro će doći kao repetitorij za psihijatre, ali i za druge stručnjake koji rade zajedno sa psihijatrima u timskoj brizi za bolesnike, kao što su liječnici drugih specijalizacija, medicinski biokemičari, farmaceuti, psiholozi i ostali.

Zainteresirani će posjetitelji knjigu moći kupiti po promotivnoj cijeni od 180,00 kn.

Dalibor Karlović

Neurokemija ponašanja s osnovama psihofarmakologije

  • Medicinska naklada 12/2016.
  • 240 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789531767248
  • Cijena 231.00 kn

Knjiga 'Neurokemija ponašanja s psihofarmakologijom' nije knjiga o neuroanatomiji, biokemiji, farmakologiji ili psihijatriji. Ona je sve to, ali u opsegu koji je potreban za studentski udžbenik koji objašnjava (bio)kemijske, odnosno neurokemijske procese koji su važni za psihijatriju i/ili psihofarmakologiju. Prije svega, namijenjena je studentima, specijalizantima psihijatrije ali i za druge stručnjake i liječnike drugih specijalizacija...

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –