Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 12.05.2015.

Predstavljanje knjige 'Uvod u teorije prevođenja' Nataše Pavlović
Održava se
14.05.2015. u 14:30h

Predstavljanje knjige "Uvod u teorije prevođenja" autorice Nataše Pavlović (Leykam international, 2015) održat će se u četvrtak 14. svibnja s početkom u 14,30 sati u Vijećnicu Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

O knjizi će govoriti: akademik Boris Senker, urednik biblioteke Uvodi, Goranka Antunović, recenzentica, Tomislav Kuzmanović, književni prevoditelj i autorica.

Knjiga "Uvod u teorije prevođenja" svojim pregledom glavnih suvremenih pristupa, od kojih svaki donosi neki novi uvid u kompleksni fenomen prevođenja, zamišljena kao uvod u to zanimljivo i plodno područje. Cilj joj je potaknuti čitatelja na razmišljanje o različitim načinima na koje se prijevodi, prevođenje i prevoditelji mogu promatrati u suvremenome svijetu.

Nataša Pavlović

Uvod u teorije prevođenja

  • Leykam international 05/2015.
  • 354 str., meki uvez
  • ISBN 9789533400228
  • Cijena 168.00 kn

Knjiga 'Uvod u teorije prevođenja' svojim pregledom glavnih suvremenih pristupa, od kojih svaki donosi neki novi uvid u kompleksni fenomen prevođenja, zamišljena kao uvod u to zanimljivo i plodno područje. Cilj joj je potaknuti čitatelja na razmišljanje o različitim načinima na koje se prijevodi, prevođenje i prevoditelji mogu promatrati u suvremenome svijetu.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –