Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 10.10.2018.

Predstavljanje romana 'Zagabrijel' Borisa Perića
Održava se
11.10.2018. u 18h

Prvo samostalno predstavljanje romana "Zagabrijel" Borisa Perića (Edicije Božičević, 2018) održat će se u predvorju Muzeja grada Zagreba, u četvrtak, 11. listopada s početkom u 18 sati.

Uz autora, o knjizi će govoriti Borivoj Radaković i Josip Ivanović, a o knjizi će i zasvirati prof. dr. Tomislav Pletenac.

Roman "Zagabrijel", prvi dio trilogije u čijem je središtu grad Zagreb i njegov tamni anđeo zaštitnik, kombinacija je povijesnog trilera, lingvističkog krimića i kolaža suvremenih književnih tehnika, u kojoj autor za pozadinu uzima međunarodnu lingvističku konferenciju u Zagrebu, uoči koje se dogodi umorstvo na Institutu za etnologiju i folkloristiku. 

Za vrijeme istrage čitatelji će polako pronicati u tajnu povijest grada Zagreba i njegovog imena, otkriti mračna tajna društva u njegovom podzemlju, i približiti se najbolje čuvanoj tajni hrvatske metropole, koja golica maštu istraživača još od navodnog prolaska svetog Franje kroz Zagreb. 

Edicije Božičević vas pozivaju na ugodno druženje uz grickalice, pića i glazbu, a i knjiga će se moći kupiti po promotivnoj cijeni.

Boris Perić

Zagabrijel

  • Edicije Božičević 07/2018.
  • 224 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789537953829
  • Cijena 120.00 kn

Roman 'Zagabrijel', prvi dio trilogije u čijem je središtu grad Zagreb i njegov tamni anđeo zaštitnik, kombinacija je povijesnog trilera, lingvističkog krimića i kolaža suvremenih književnih tehnika, u kojoj Perić za pozadinu uzima umorstvo na Institutu za etnologiju i folkloristiku. Za vrijeme istrage umorstva čitatelji će polako pronicati u tajnu povijest grada Zagreba...

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –