Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 24.03.2017.

Promocija knjige 'Biciklistički vodič' Lidije Vrečar Mišćin i Roberta Rige
Održava se
30.03.2017. u 17:30h

Priručnik "Biciklistički vodič : Središnja Hrvatska, Slavonija, Baranja i zapadni Srijem", u izdanju Mozaika knjiga, prvi put na jednom mjestu donosi sve bitne informacije s iscrtanim biciklističkim rutama diljem Panonske Hrvatske. Autori Lidija Vrečar Mišćin i Robert Rigo strastveni su obožavatelji biciklizma. Zajedno sudjeluju i izrađuju brojne projekte biciklističkih ruta na području Hrvatske, a od 2004. zajedno uređuju internetski portal pedala.hr.

Promocija priručnika održat će se u četvrtak 30. ožujka u 17,30 sati u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu (mala dvorana). O knjizi će govoriti: Eduard Kušen, Anja Mutić, Davorin Belamarić, Vid Jakša Opačić, Lidija Vrečar Mišćin i Robert Rigo.
 
Svi gosti imat će priliku nakon promocije pogledati izložbu „Iz svakodnevnice u baštinu – Akvizicije Muzeja od 2000. do 2016.“. Na izložbi je predstavljeno četristotinjak predmeta iz dvadeset zbirki (Elektroenergija, Fizika, Geodezija, Gramofoni i magnetofoni, Instrumenti i učila, Kućanska tehnika, Motori s unutarnjim izgaranjem, Nosači zvuka, Obrti, Prometna tehnika, računalna tehnika, računska tehnika, radijska i televizijska tehnika, rasvjeta, rudarska tehnika, Strojarstvo, Tehnika pisanja i umnožavanja teksta, Tekstilna tehnika, Telegrafija i telefonija, Uredska oprema i pribor) od ukupno 41 zbirke Muzeja. Izložene predmete doniralo je više od 120 pojedinaca, ustanova i tvrtki.

Lidija Vrečar Mišćin Robert Rigo

Biciklistički vodič : Središnja Hrvatska, Slavonija, Baranja i zapadni Srijem

  • Mozaik knjiga 03/2017.
  • 280 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789531421331
  • Cijena 149.00 kn

Priručnik 'Biciklistički vodič : Središnja Hrvatska, Slavonija, Baranja i zapadni Srijem' prvi put na jednom mjestu donosi sve bitne informacije s iscrtanim biciklističkim rutama diljem Panonske Hrvatske. Upoznat će vas s mogućnostima vožnje biciklom po označenim i neoznačenim te asfaltiranim i makadamskim rutama koje su prilagođene raznim skupinama biciklista.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –