Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 15.10.2021.

Promocija knjige Bore Radakovića 'Ne plači dušo'
Održava se
20.10.2021. u 19h

Zbog nepredviđenih okolnosti, promocija se odgađa! 

Promocija knjige "Ne plači, dušo" Borivoja Radakovića (V.B.Z., 2021.) održat će se u srijedu, 20. listopada u 19 sati u kafiću The Cofeee Bean u Zagrebu (Vukovarska 224). Na promociji će, uz autora, govoriti Drago Glamuzina, Boris Perić i Tomislav Pletenac.

Knjiga "Ne plači, dušo" sadrži deset priča i jedan poetsko-prozni fragment. To su priče o nerazumijevanju i komunikacijskim šumovima koji premrežuju naše živote, o žudnjama, strahovima i strastima. Priče koje iskrivljuju naše karaktere, o pokušajima da se pronađe smisao i neka vrsta užitka u svakidašnjem tavorenju.

"Ne plači dušo" je neobična knjiga, prepuna humora i groteske, bolesti i vitalizma, ali i kritike naše suvremenosti. Radnja se zbiva u Zagrebu, pomalo sivom i umornom, a Boro Radaković se i u ovom tekstu potvrđuje kao jedan od njegovih najboljih poznavatelja – kako grada tako i jezika kojim se služe njegovi stanovnici.

Borivoj Radaković

Ne plači, dušo

  • V.B.Z. 09/2021.
  • 172 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789535204206
  • Cijena 129.00 kn

Knjiga 'Ne plači, dušo' sadrži deset priča i jedan poetsko-prozni fragment. Funkcionira kao svojevrsni epilog – o našem svakidašnjem, običnom ludilu, što ponekad doseže strašne proporcije i posljedice. Radnja se zbiva u Zagrebu, pomalo sivom i umornom, a Boro Radaković se i u ovom tekstu potvrđuje kao jedan od njegovih najboljih poznavatelja.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –